A-lagetBellevueKlubben

Årets suksessfaktor: – Vi har alltid stått sammen som et lag!

Det har vært en ellevill sesong så langt. Sprints toppscorer Tim Reinback ramser opp den ene positive faktoren etter den andre, men han er ikke i tvil om hva som har betydd mest.

– Vi har alltid stått sammen som et lag, selv om det noen ganger har buttet litt imot. Vi har vist god moral, sier Reinback, som nå gleder seg stort til siste kamp i serien.

Søndag skal det nemlig avgjøres om Sprint-Jeløy får plassen i opprykkskvalifiseringen. Da kommer Kråkerøy II på besøk til Bellevue, og for Sprints A-lag vil det holde med ett poeng.

– Det blir artig med kamp igjen, siste seriekamp, der vi har muligheten til å vinne serien og gå ubeseiret gjennom sesongen. Jeg tror det viktigste for oss blir å gjenskape tidligere kamper og ikke ta seieren på forskudd, forteller Sprint-toppscoreren.

Stemningen i laget er det i alle fall ingenting å si på. Etter tolv strake seire er humøret naturligvis på topp.

– Stemmingen inn mot kampen har vært god, slik den har vært gjennom hele året. Og generelt er vi en gjeng som trives godt sammen både på og utenfor banen. Om alt går etter planen skal vi begynne å tenke på kvaliken etter søndagens kamp, smiler Tim Reinback.

Kampstart er 13:00 og kampen spilles på Bellevue. Vi håper så mange som mulig tar turen på kamp denne dagen!