A-lagetKlubbenNyheter

Årets 12. strake seier i Amedialigaen

(Sprint-Kvik Halden II 4-1) Den nest siste testen i Amedialigaen er bestått. Nå er det kun én kamp igjen før en eventuell opprykkskvalifisering.

Kampen mot Kvik Haldens rekrutter så ut til å bli spennende, spesielt med tanke på at det var gjestene som tok føringen etter 20 minutter spilt. Men da kneppet vertene opp og tok over kampen. Et par minutter etter baklengsmålet, fant Alban Ramadani nettmaskene. Det gjorde også Tim Reinback like etter, og Sprint var da i føringen. Hjemmelaget hadde også flere enorme muligheter før pause, men det ble med to scoringer.

Etter hvilen fant Ervin Kozica og Thomas Måleng nettmaskene også, og dermed endte det med en komfortabel 4-1-seier.

– Jeg visste at dette kom til å bli en tøff kamp, for dette Kvik-laget er godt. Men gutta imponerte meg stort i dag, forteller Sprint-trener Gard H. Kristiansen og fortsetter:

– Måten spillerne våre svarte på etter å ha havnet under med ett mål, er bare å ta av seg hatten for. I dag var vi knallgode og jeg er virkelig imponert. Vi skapte mye i 2. omgang også og hadde egentlig stålkontroll utover i kampen. Gutta siste stor forflytningsevne til tross for at de kun har hatt to dager hvile etter forrige seriekamp, skryter han.

Se tabellen her.

Neste og siste match i årets seriespill er førstkommende søndag klokken 13:00 på Bellevue, mot Kråkerøy II. Ett poeng holder for å vinne serien og sikre plassen i opprykkskvalifiseringen, så utgangspunktet er veldig bra. Men jobben skal gjøres og laget tar ingenting forgitt.

– Vi satser på å fullføre sesongen med stil, så vi må jobbe hardt mentalt og psykisk inn mot søndagens kamp. Hvis gutta gjenskaper dagens prestasjon, går vi seirende ut av matchen. Vi har jo så lyst til å vinne 13 av 13 kamper i serien, og i tillegg sikre oss en opprykkskvalifisering, avrunder Kristiansen.

Kampfakta:

Sprint-Jeløy- Kvik Halden 2

Amedialigaen:

01.11.2021 Refsnesbanen

Resultat:

4-1 (2-1)

Mål:

(17 min.) 0-1. Mats Vik Pettersen

(18 min.) 1-1. Alban Ramadani (Thomas Måleng)

(24 min.) 2-1. Tim Reinback (Thomas Måleng)

(49 min.) 3-1. Ervin Kozica (Alban Ramadani)

(55 min.) 4-1. Thomas Måleng (Tim Reinback)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson- Marcus Moberg, Henrik Stokkebø (Mads Dyrseth i 10 min.), Erlend Kiani, Ervin Kozica (Simon Huseby i 7 min.), Thomas Måleng (Eirik Kaldheim i 15 min.) (Antonio Fosser i 1 min.)- Tim Reinback (Isak Østrem i 5 min.), Alban Ramadani

Ubenyttet:

Sebastian Willadssen og Sebastian Gruhle