A-lagetKlubbenNyheter

Sprint er serieleder i Amedialigaen!

(Sarpsborg FK-Sprint 0-3) Man skal ikke ta noe forgitt, for det gjenstår to tøffe kamper av årets sesong i Amedialigaen (4. divisjon). Men akkurat nå ser det veldig bra ut med tanke på en plass i opprykkskvalifiseringen.

Kampen mot Sarpsborg FK ble ikke akkurat jevn, men målene lot vente på seg fredag kveld.

– Vi møtte et lag som lå lavt og gjorde det vrient for oss. I tillegg klarte ikke vi å være så nøyaktige i den siste tredjedelen av banen, så det ble litt ubesluttsomt, forteller Sprint-trener Gard H. Kristiansen etter kampen.

Men etter å ha trillet ball i stort sett hele 1. omgang, var det en selvsikker Sprint-gjeng som gikk på banen i 2. omgang. Og det løsnet etter hvert. I det 51. spilleminutt vartet Patrick Johnsen opp med et vakkert langskudd og sendte gjestene fra Jeløy i føringen.

Bare 5 minutter etter den første scoringen fant Alban Ramadani nettmaskene og doblet til 0-2. Samme mann pyntet også på til 0-3 like etter. Da var det egentlig aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Sprint sikret seg sin 11. strake seier i Amedialigaen på komfortabelt vis.

– I 2. omgang løsnet det litt, men vi slo av etter det igjen. Da ble det litt slapt. Vi burde ha scoret noen flere mål, for vi hadde noen enorme muligheter. Men det viktigste var å vinne og få med alle poengene fra denne kampen, forteller Kristiansen og legger til:

– Jeg må også få si at jeg er stolt av gutta. Hvis vi tar med treningskampene, er vi ubeseiret i 18 strake kamper, skryter han.

Vi gratulerer Simon Huseby med debuten for klubbens A-lag.

Se tabellen her.

Nå gjenstår det to hjemmekamper av årets sesong. Først er det Kvik Halden II allerede kommende mandag, før Kråkerøy II venter i serieavslutningen søndag 7. november. Et uavgjort-resultat og én seier (4 poeng totalt) vil holde for å sikre seg en plass i opprykkskvalifiseringen, men A-laget går selvsagt for å vinne begge kampene.

Velkommen til Refsnesbanen førstkommende mandag klokken 19:00.