BellevueKlubbenNyheterYngres avdeling

– Dette var en skikkelig lagseier for oss!

Sesongen 2021 ble noe litt utenom det vanlige for de to G16-lagene til Sprint-Jeløy. Å vinne serien er naturligvis moro, men samholdet som denne gjengen har vist er det ingenting som trumfer.

Førstelaget ble seriemestere i BDO-serien avdeling 1, mens andrelaget havnet på en sterk 4. plass i avdeling 2. Sistnevnte var faktisk bare 2 poeng unna å vinne serien, så det var virkelig jevnt i toppen.

– For en fantastisk sesong, jubler Geir Myklebust, som er en del av trenergruppa sammen med Qamer Mahmood, Tommy Christensen og Kai Roger Simonsen.

Men det er ikke bare resultatene han tenker på da.

– Begge lagene har holdt sammen. Det er en utrolig god gjeng og vi har stått sammen gjennom korona-tiden. Vi har til og med blitt flere spillere i denne perioden. Vi har trent godt og tilpasset oss situasjonen hele veien. Dette er en skikkelig lagseier og jeg er så stolt av gjengen. Vi har hatt det utrolig moro med fotballen, fortsetter entusiastiske Myklebust.

Se tabellen for avdeling 1 her

Se tabellen for avdeling 2 her

Sesongen er riktig nok ikke ferdig for denne gjengen. Allerede kommende helg blir det mer fotballmoro på Sørlandet.

– Det blir vår siste reise før gutta blir juniorspillere, så det er jo litt spesielt. Målet for turen er å ha det trivelig og sosialt, samtidig som vi ønsker å spille god fotball. Klarer vi å holde skuldrene nede og holde riktig fokus, kan det bli mange gode opplevelser på banen denne helgen, avrunder Geir Myklebust.