A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Vartet opp med målshow i toppkamp

(Sprint-Østsiden 5-0) Hjemmelaget leverte en strålende kamp lørdag ettermiddag. Dersom A-laget sikrer seg 7 poeng i løpet av de 3 siste kampene, er de sikret plass i opprykkskvalifiseringen.

Sprint-trener Gard H. Kristiansen var strålende fornøyd med det som ble levert av eget mannskap på Bellevue, spesielt med tanke på motstanderen. Østsiden lå på 3. plass før lørdagens kamp og hadde kun tapt én match tidligere i sesongen. Det var med andre ord et meget solid lag som gjestet Bellevue.

Men Sprint-gutta var virkelig påskrudd. Etter 32 minutter fant Ervin Kozica nettmaskene og Tim Reinback doblet like før pause. Etter hvilen havnet også Alban Ramadani og Erlend Kiani på scoringslisten, i tillegg til at Kozica scoret sitt andre for dagen. Dermed endte det med en komfortabel 5-0-seier.

Se tabell og kampfakta her.

– Jeg synes vi var klart best i hele kampen og leverte en veldig god match. Vi slapp dem kun til én sjanse, og vi burde faktisk ha scoret flere mål. Rett og slett fordi vi skapte så mange målsjanser, sa Kristiansen, som nå kun er tre kamper unna en opprykkskvalifisering.

– Vi trenger 7 poeng på de tre siste kampene, men vi går selvfølgelig for å vinne alle, avrundet Kristiansen.

Neste Sprint-kamp er førstkommende fredag borte mot Sarpsborg FK. Deretter venter Kvik Halden II allerede mandag 1. november, altså kun tre dager etter kampen mot Sarpsborg FK. Siste seriekamp spilles 7. november på Bellevue. Da er det Kråkerøy II som kommer på besøk.