A-lagetKlubbenNyheter

– Denne scoringen var for pappa!

(Borgen-Sprint 0-6) Lørdagens bortekamp endte med en ny solid opptur for A-lagsherrene med seks flotte scoringer. Men nettkjenningen som betydde noe helt spesielt, var den som kom etter 17 minutter.

Tim Reinback sendte gjestene i føringen etter ni minutter spilt, og dermed fikk Sprint en drømmeåpning på kampen. Deretter var det duket for et spesielt øyeblikk. Henrik Stokkebø ladet skuddfoten og sendte ballen i mål fra cirka 30 (!) meter.

– Jeg gikk ned på kne og begynte å gråte, før gutta kastet seg rundt meg, forteller Stokkebø, som mistet sin far tidligere i uken.

Henrik var da naturligvis usikker på om han kom til å være med i lørdagens bortekamp mot Borgen. Men det gjorde han. Og for en måte han gjorde det på.

– Jeg er utrolig stolt. Denne scoringen var for pappa. Jeg er glad for at jeg spilte i dag og så takknemlig for måten resten av laget har støttet meg på, fortsetter den hardtjobbende midtbanespilleren.

Utover i kampen kom den ene fine scoringen etter den andre. Tim Reinback, Alban Ramadani, Rinor Topallaj og Ervin Kozica havnet også på scoringslista og resultatet ble 0-6.

– Det var en fantastisk prestasjon. Gutta var så konsentrerte, så dette var profesjonelt utført, avrunder Henrik Stokkebø.

Sprint-Jeløy ligger nå på 2. plass på tabellen, med lik poengsum som Råde, men Sprint har én kamp mindre spilt. Opprykksdrømmen lever videre på Bellevue.

Kampfakta:

Borgen- Sprint-Jeløy

Amedialigaen

17.10.21 Sandbakken kg.

Resultat:

0-6 (0-3)

Mål:

(10 min.) 0-1. Tim Reinback (Marcus Ohlsson)

(16 min.) 0-2. Henrik Stokkebø (Ervin Kozica)

(23 min.) 0-3. Alban Ramadani (Tim Reinback)

(48 min.) 0-4. Ervin Kozica (Marcus Ohlsson)

(65 min.) 0-5. Tim Reinback (Marcus Moberg)

(75 min.) 0-6. Rinor Topallaj (Marcus Moberg)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Knut Simen Johannessen (Martin Thømt Jensen i 21 min.)- Marcus Moberg, Henrik Andreas Stokkebø (Sebastian Gruhle i ti min.), Erlend Kiani, Ervin Kozica (Mads Dyrseth i ti min.), Eirik Kaldheim (Antonio Fosser i 15 min.)- Alban Ramadani, Tim Reinback (Rinor Topallaj i 21 min.)