A-lagetKlubbenNyheter

Herlig opplevelse i toppkampen

(Råde-Sprint 0-3) Etter en jevnspilt 1. omgang, var det gjestene fra Jeløy som lyktes foran mål og sikret seieren i storkampen i Råde Idrettspark.

Lørdag var det duket for årets store toppkamp i Amedialigaen, med over ett tusen mennesker på tribunen i det som var en publikumskamp. Råde tok imot Sprint og det var tydelig at mye sto på spill. I løpet av de første 45 minuttene ble det kun skapt én målsjanse fra Råde og ingen scoringer.

– Ja, det ble en stillingskrig i 1. omgang, og det ble bare nesten i mange situasjoner. Men jeg følte det var en grei omgang, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen, som ikke gjorde de store endringene i pausen. Kun et Spillerbytte, hvor Eirik Kaldheim kom inn for Thomas Måleng.

Men Kaldheim skulle sette sitt preg på kampen.

I det 58. minutt vant Rim Reinback en duell innenfor Rådes sekstenmeter og ballen havnet hos Kaldheim som satte han ballen i mål. Et drøyt kvarter senere lyktes Sprint igjen. Erlend Kiani fant Knut Simen Johannessen inne i sekstenmeteren og sistnevnte headet ballen over keeper og i mål. Den siste scoringen var det Tim Reinback som sørget for.

– I 2. omgang var vi klart best, synes jeg. Vi vant fortjent, sier Kristiansen, som nå kan glede seg over at Sprint har fått en liten luke på tabelltopp.

Men avdelingsseieren er ikke spikret, for det er fortsatt tøffe oppgjør som gjenstår. Råde ligger fortsatt på tabelltopp, med like mange poeng som Sprint, men bedre målforskjell. Sprint har derimot én kamp mindre spilt.

– Det er tøffe kamper igjen for begge lag. Vi må holde fokus. Vi møter Borgen i neste kamp og det kan fort bli tøft. Mandag begynner forberedelsene, avrunder Sprint-treneren.

Kampfakta:

Råde- Sprint- Jeløy

Amedialigaen

09.10.21 Råde idrettspark

Resultat:

0-3 (0-0)

Mål:

(58 min.) 0-1. Eirik Kaldheim (Tim Reinback)

(74 min.) 0-2. Knut Simen Johannessen (Erlend Kiani)

(85 min.) 0-3. Tim Reinback (Erlend Kiani)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Knut Simen Johannessen- Marcus Moberg, Erlend Kiani, Henrik Stokkebø (Sebastian Gruhle i ett min.), Ervin Kozica, Thomas Måleng (Eirik Kaldheim i 45 min.)- Alban Ramadani (Rinor Topallaj i 16 min.), Tim Reinback

Ubenyttet:

Sebastian Willadssen, Mads Dyrseth, Andreas Krokdal og Antonio Fosser