A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Nå er Sprint serieleder i Amedialigaen

(Sprint-Moss FK II 4-0) Med tre poeng i torsdagens oppgjør hjemme mot Moss FK II, står Sprint-Jeløys A-lag øverst på tabellen med full uttelling på sju kamper.

Moss Fotballklubb stilte med juniorlaget under torsdagens kamp i Amedialigaen (4. divisjon). Det hardarbeidende mosselaget jobbet bra på Bellevue, men målene var det hjemmelaget som sto for.

I løpet av de første 45 minuttene scoret Tim Reinback tre ganger og vertene gikk til pause med en 3-0-ledelse.

– 1. omgang var veldig bra. Da foregikk det meste av spillet på MFK sin banehalvdel og vi skapte mange sjanser. Vi var gode i gjenvinningsfasen og presset høyt, forteller Sprint-trener Gard H. Kristiansen, som naturligvis håpet at de siste 45 minuttene skulle bli like bra.

– Vi ville gjenskape den gode prestasjonen og hadde en klar plan, men den klarte vi dessverre ikke å gjennomføre. Isteden ble det mye “Hawaii-fotball” og mye løping fram og tilbake. Men honnør til Moss som jeg synes jobbet bra og stresset oss i 2. omgang, fortsetter Kristiansen.

Se kampfakta og tabell her.

Reinback scoret enda et mål før slutt og sørget for sluttresultatet 4-0. Det betyr at Sprint ligger på topp i Amedialigaen, selv om det ikke er noe som hovedtreneren jubler over riktig ennå.

– Det er til slutt det gjelder. Vi har gjort en god jobb til nå og vi må opp i ringa neste helg. Da er det bortekamp mot Råde og vi håper at folk tar turen fra Jeløy for å følge oss, avrunder Kristiansen.

Gledelig med to nye debutanter i Eivind Lindkjenn og Andreas Krokdal. Begge har vist lovende takter for vårt B-lag, og ble med det belønnet med en debut for klubbens A-lag.

Kampfakta:

Sprint-Jeløy- Moss FK 2

30.09.21 Bellevue stadion

Resultat:

4-0 (3-0)

Mål:

(27 min.) 1-0. Tim Reinback (Alban Ramadani)

(32 min.) 2-0. Tim Reinback (Thomas Måleng)

(35 min.) 3-0. Tim Reinback (Alban Ramadani)

(81 min.) 4-0. Tim Reinback (Rinor Topallaj)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson- Marcus Moberg (Eivind Lindkjenn i 5 min.), Henrik Stokkebø, Erlend Kiani (Sebastian Gruhle i 5 min.), Thomas Måleng (Eirik Kaldheim i 45 min.)- Alban Ramadani (Rinor Topallaj i 22 min.), Tim Reinback (Andreas Krokdal i 5 min.)

Ubenyttet:

Sebastian Willadssen