A-lagetKlubbenNyheter

Ramadani scoret fem mål i ny storseier

(Tistedalen-Sprint 2-8) Det ble en målrik og artig kamp for Sprint-Jeløy i lørdagens bortekamp, hvor Alban Ramadani scoret hele fem av målene.

Etter en festaften på Bellevue forrige lørdag, hvor det endte 3-2 til Sprint over Lisleby med hele 800 personer på arenaen, var det duket for et nytt oppgjør i Amedialigaen.

Men kampen mot Tistedalen ble nok ikke av det spennende slaget. I løpet av de første 45 minuttene vartet Alban Ramadani opp med et ekte hattrick, og Erlend Kiani scoret også før pause. Det sto dermed 4-0 til Sprint halvveis.

Etter hvilen fortsatte også moroa. Alban Ramadani scoret to nye mål, i tillegg til at både Henrik Stokkebø og Tim Reinback havnet på scoringslista. Hjemmelaget fant også nettmaskene to ganger i 2. omgang, så det hele endte med en solid 8-2-seier til gjestene.

Sprint har vunnet alle seks kampene i Amedialigaen og henger absolutt med i opprykkskampen.

Les kampfakta her.

– Det er fint for oss at det ikke blir like spennende kamper hver gang, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter lørdagens storseier.

– Vi hadde god kontroll hele kampen. Men det var vanskelig å møte Tistedalen, for de lå lavt i banen. Spillerne våre leverte en god kamp og gjennomførte matchen på en god måte. Selv om det var unødvendig av oss å slippe inn to mål, fortsatte Kristiansen.

Neste kamp er allerede torsdag. Da kommer Moss FK II til Bellevue.

– Ja, det har blitt noen endringer nå, så vi møter MFKs andrelag til torsdag. Det blir et oppgjør mellom byens nest beste lag og byens tredje beste lag. Jeg håper at folk tar turen opp på Bellevue etter middagen og får med seg en kamp som jeg tror blir underholdende, sier Kristiansen.

Kampstart er 18:00 førstkommende torsdag på Bellevue.

Deretter er det storkampen borte mot Råde som venter 9. oktober.

Kampfakta:

Tistedalen- Sprint- Jeløy

25.09.21 Tistedalen stadion

Tilskuere:

55

Mål:

(9 min.) 0-1. Alban Ramadani

(15 min.) 0-2. Erlend Kiani (Marcus Moberg)

(32 min.) 0-3. Alban Ramadani (Tim Reinback)

(35 min.) 0-4. Alban Ramadani (Marcus Moberg)

(50 min.) 1-4. Dan Henrik Haugen

(55 min.) 1-5. Alban Ramadani

(59 min.) 1-6. Tim Reinback (Alban Ramadani)

(66 min.) 2-6. Sabri Khattab

(72 min.) 2-7. Henrik Stokkebø (Ervin Kozica)

(87 min.) 2-8. Alban Ramadani (Henrik Stokkebø)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Antonio Fosser (Marcus Ohlsson i 25 min.)- Marcus Moberg (Antonio Fosser i 5 min.) Erlend Kiani (Sebastian Gruhle i 15 min.), Henrik Stokkebø, Rinor Topallaj (Eirik Kaldheim i 34 min.), Thomas Måleng (Mads Dyrseth i 25 min.)- Alban Ramadani, Tim Reinback (Ervin Kozica i 30 min.)

Ubenyttet:

Knut Markhus