A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Her er programmet for fotballfesten på Bellevue

Flere titalls sponsorer stiller opp og tilbakemeldingene fra spillere, medlemmer og andre i klubben er svært positive. Om én uke er det nemlig Publikumskamp, og det blir noe litt utenom det vanlige.

A-lagsspillerne Aleksander Braun Andresen, Thomas Måleng, Henrik Stokkebø og Alban Ramadani har foreløpig fått med seg nesten 30 sponsorer, som alle bidrar med et beløp per tilskuer på kampen. Det blir gratis inngang for alle, men klubben tjener viktige kroner for hver eneste person som kommer inn dørene på Bellevue 18. september.

– Akkurat nå ligger summen på 235 kroner per tilskuer, noe som er utrolig moro. Men vi har planer om å komme oss opp på 300 kroner, sier Aleksander Braun Andresen ambisiøst.

Når det gjelder programmet, er det nærmet fullt allerede. For sponsorene blir det en egen B2B-samlig både før og etter kampen. For alle som kommer på kamp blir det også drøssevis av aktiviteter før og underveis. Daglig leder Therese Solhaug gleder seg enormt og understreker at dette er et arrangement som hele klubben er en del av.

– Vi har satt sammen et lite team som skal jobbe med forberedelsene til det som skal skje på Bellevue. Det er så mange som bidrar og det er vi så takknemlige for, sier den daglige lederen, som ser fram til å kunne fylle Bellevue igjen.

Riktig nok med noen restriksjoner. Det er ikke flere enn 800 som tillates på Bellevue i henhold til koronarestriksjonene per dags dato. Derfor anbefaler vi at alle er tidlig ute denne dagen.

Programmet:

  • 14:00 – Gratis aktiviteter for store og små på 7er-banen på Bellevue. Moss Padel er på plass med kule aktiviteter, barna får spille fotball med A-lagsspillere og Moss Kiropraktikk og Helse kommer med en spennende stand med konkurranser. I tillegg blir det gratis is til alle barna. Ved inngangen får alle hvert sitt lodd, så man er også med i trekningen av flotte premier underveis.
  • 14:00 – B2B-arrangement for sponsorene inne på klubbhuset
  • 15;00 – Kampstart (Sprint-Lisleby). Sprint kjemper om opprykk i år, så laget trenger all mulig støtte fra tribunen. Hovedtrener Gard H. Kristiansen har for øvrig lovet målgaranti.
  • 15:45 – De yngre spillerne i klubben skal presenteres i pausen. Her blir det liv og moro.
  • 16:00 – 2. omgang.
  • 17:00 – Lukket arrangement for sponsorer som bidrar med 10 eller 20 kroner per tilskuer.

Oversikt over sponsorer som bidrar:
20 kroner per tilskuer:
SpareBank1
Sprint Oldboys

10 kroner per tilskuer.:
Fargerike Bretun
Standard Sport
Bilbutikk1
Moss To-Takt
MAC Entreprenør
Anonym
Moss Transportforum
Privatmegleren
Kreatif
Kias Gruppen
Hydroclean
Vestby Regnskapskontor
CAS

5 kroner per tilskuer:
Helgesen og Sønner
Campino
Pongo
Moss Padel
Baguetten
Moss Kiropraktikk og Helse
RørCompaniet
Jan E. Fjell Flis Mur AS
Spenst Moss
Toyota Moss
Rompuben
Bassengspesialisten
Toppform Fitness

1 krone per tilskuer:
Frode Larsen