A-lagetKlubbenNyheter

Solid borteseier for A-laget

(Rakkestad-Sprint 0-6) A-lagsgutta leverte en ny sterk prestasjon i Amedialigaen fredag kveld og tok med seg tre poeng hjem fra Rakkestad.

Sprint-Jeløy var ubeseiret før kveldens bortekamp og var favoritter før oppgjøret. Og de tilreisende innfridde så absolutt. Etter 7 minutter sørget Ervin Kozica for 0-1, før Thomas Måleng doblet ledelsen cirka 20 minutter etter. Dette ble også pauseresultatet.

Etter hvilen skulle det bli flere Sprint-scoringer. Det tredje målet var det Alban Ramadani som sto for, og Marcus Moberg pyntet på til 0-4. Aleksander Braun Andresen sto for 0-5-scoringen, før Tim Reinback avrundet scoringsshowet med 0-6.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen er selvfølgelig strålende fornøyd.

– Dette resultatet er solid borte mot Rakkestad. Det er riktig nok litt rufs til tider og det er unødvendig. Vi sliter fortsatt litt mot etablert forsvar. Men vi er gode til å håndtere spillets faser og har egentlig kontroll så å si hele kampen. Det ble noen fine scoringer og vi holdt bra nivå hele veien, forteller han.

Se tabellen her.

Neste kamp for Sprint er hjemme mot Lisleby neste helg. Da er det også duket for Publikumskampen, hvor det blir gratis inngang og drøssevis med aktiviteter for store og små.

– Jeg håper det kommer mange folk – det hadde vært moro. Vi på A-laget kan i alle fall friste med målgaranti, for vi har nå 5 mål i snitt per seriekamp, avrunder Kristiansen med et smil.

Publikumskampen kommer det mer info om utover helgen. Da blir et fullspekket program offentliggjort.

Kampfakta
Rakkestad.         0
Sprint                  6

Pause: 0-2
Seriekamp, Amedialigaen
Rakkestad kunstgress

Dommer:
Thomas Olafsen, Varteig IL

Mål:
(8 min.) 0-1. Ervin Kozica
(28 min.) 0-2. Thomas Måleng (Knut Simen Johannessen)
(58 min.) 0-3. Alban Ramadani (Marcus Ohlsson)
(68 min.) 0-4. Marcus Moberg (Ervin Kozica)
(82 min.) 0-5. Aleksander Braun Andresen (Rinor Topallaj)
(90 min.) 0-6. Tim Reinback  (Aleksander Braun Andresen)

Lagoppstilling:
Odin Nordvåg- Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Knut Simen Johannessen- Henrik Andreas Stokkebø (Mads Dyrseth i 14 min.), Erlend Kiani, Ervin Kozica (Aleksander Braun Andresen i 18 min.), Marcus Moberg, Thomas Måleng (Antonio Fosser i 14 min.)- Alban Ramadani (Rinor Topallaj i 18 min.), Tim Reinback

Ubenyttet:

Sebastian Willadsen