A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Ellevill respons fra næringslivet

Mens klubben jobber med å spikre opplegget for selve festdagen (18. september), er fire av A-lagsgutta ute i byen og prøver å få med seg bedrifter på laget. Og det har ikke akkurat vært et problem så langt.

På en knapp uke har hele 19 bedrifter takket ja til å være med, fra 5 til 10 kroner per tilskuer. Nå er summer oppe i 140 kroner per publikummer som kommer denne dagen, noe som er utrolig moro.

– Responsen har vært fantastisk. Noen bedrifter har til og med kontaktet oss og spurt om de kan bidra. I tillegg er det artig at mange vet hva vi ringer for når de tar telefonen. Vi merker at dette er et opplegg som de har lyst til å være med på, forteller Aleksander Braun Andresen, som sammen med A-lagsspillerne Alban Ramadani, Thomas Måleng og Henrik Stokkebø jobber med å få med flest mulig bedrifter til kronekampen.

Hele konseptet går som kjent ut på at alle publikummere kommer gratis inn på Publikumskampen, hvor det blir artige aktiviteter for barna, gratis is, to egne arrangementer for sponsorene og mye mer. For hver person som kommer på Bellevue 18. september, tjener klubben det totale beløpet av det sponsorene vil bidra med.

Nå er summen som kjent på 140 kroner, men det kommer ikke til å stoppe der.

– Vi har mer på gang. Følg med i morgen og tirsdag, smiler Aleksander Braun Andresen.

Daglig leder Therese Solhaug er mektig imponert over A-lagsgutta og ikke minst veldig takknemlig.

– Det er så hyggelig at bedriftene vil være med på dette arrangementet og gutta gjør virkelig en super jobb. Denne fotballfesten på Bellevue jobber vi nå grundig med å organisere og jeg gleder meg ekstremt til å ta imot store og små denne dagen, forteller hun engasjert.

Bedrifter som er med på 10 kroner:
Fargerike Bretun
Standard Sport
Bilbutikk 1
MAC Entreprenør
Anonym bidragsyter
Moss Transportforum
Privatmegleren
Kreatif
Kias Gruppen (Kias Sport og Sykkel)

Bedrifter som er med på 5 kroner:
Knut Helgesen og Sønner
Campino Moss
Pongo
Moss Padel
Baguetten
Moss Kiropraktikk og Helse
RørCompaniet
Jan E. Fjell Flis og Mur AS
Spenst Moss
Toyota Moss