Nyheter

Ny seier for B-laget i 5.divisjon

Vårt B- lag har som A-laget fått en flott start på seriespillet. Mandag kveld ble HSV beseiret 4-0 på bortebane.

Første omgangen mot naboen i nord kan oppsummeres med at våre gutter hadde et veldig stort ballinnehav. Hjemmelaget lå lavt og kompakt og satset på kontringer. De fikk i løpet av omgangen et par store sjanser, men for dårlige avslutninger og en god Sebastian Willadsen gjorde at vi holdt nullen.

Ervin Kozica viste gode avslutningsegenskaper på frispark denne kvelden. 1-0 kom etter et fantastisk frispark fra 25 meter.

Etter pause fortsatte spillet i samme spor, men i denne omgangen klarte våre gutter å få inn tre mål bak en god HSV keeper.

To av målene kom etter meget godt angrepsspill hvor Isak Østrem og Ole Martin Skagevang var sist på ballen. Kampens siste mål kom også ved den blide bergenser Isak Østrem. Han var våkent frempå returen på frisparket til Ervin Kozica som traff tverrliggeren.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av våre gutter.

Vi takker HSV for kampen og ønsker de lykke til videre.