A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Endelig kan vi lansere Publikumskampen 2021

Lyst til å være med på en gratis fotballfest på Bellevue? Hold av datoen 18. september!

En kvartett fra A-laget har gått i bresjen for et nytt opplegg, nemlig Publikumskampen 2021. A-lagsspillerne Alban Ramadani, Thomas Måleng, Aleksander Braun Andresen og Henrik Stokkebø er ikke bare opptatt med å jage opprykk fra Amedialigaen. De vil ha med seg hele klubben på et arrangement som forhåpentligvis blir årets høydepunkt på Bellevue.

– Vi jobber hele tiden med å bygge klubb på alle plan og en publikumskamp er viktig på så mange måter, sier Aleksander Braun Andresen og fortsetter:

– Vi har allerede snakket med en del folk og noen bedrifter, og de har vært veldig positive til opplegget. Mange ønsker å bidra og det er omtrent før vi har kommet skikkelig i gang. Jeg tror vi har noen gode nyheter allerede i morgen, smiler Andresen.

Slik fungerer det

Kronekamp-konseptet har blitt velkjent i fotball-Norge og går ut på at næringslivet betaler for hver person som kommer på en bestemt fotballkamp. Det er opp til klubben å få med så mange sponsorer som mulig, hvor hver enkelt blir med på et bestemt beløp per tilskuer. Publikumskampen på Bellevue er satt til 18. september, når Lisleby kommer på besøk.

Det blir gratis aktiviteter for barna i forkant, og stands og utstillinger utenfor Bellevue. Det blir også to B2B-arrangementer, hvor det er lagt opp til én del før kampen og én del etter oppgjøret. Mer info om dette ser du på bildet nederst i artikkelen.

Daglig leder, Therese Solhaug, gleder seg stort over opplegget og ikke minst til arbeidet som står foran administrasjonen og de fire A-lagsgutta i ukene frem til Publikumskampen.

– Dette er et opplegg som er godt forankret i klubben og vi i administrasjonen skal nå legge opp et arrangement som skal kunne glede alle i byen. Sammen skal vi få dette til å bli en fantastisk opplevelse, forteller hun.

Store ambisjoner

Målet er å fylle Bellevue innenfor koronarestriksjonenes grenser.

– Vi kommer til å dele opp i fire kohorter og det gir plass til totalt 800 publikummere. Det har vi selvfølgelig troen på og derfor kan det nok være lurt å være tidlig ute denne dagen, avrunder A-lagsspilleren, som nå skal ta med seg sine tre lagkamerater ut i næringslivet for å få med seg sponsorer.

Mer info om Publikumskampen kommer etter hvert og kontaktpersoner i Sprint-Jeløy er Therese Solhaug og Aleksander Braun Andresen. Dersom du ønsker å bidra som privatperson eller bedrift, er du hjertelig velkommen til det!

Kontaktinfo:

Therese Solhaug:
Mail:
Telefon: 92859901

Aleksander Braun Andresen:
Mail:

Telefon: 479 05 504 (døgnåpent, som Aleksander sier selv)