A-lagetKlubbenNyheter

Reinback vartet opp med hattrick i Drøbak

(Drøbak/Frogn-Sprint 1-4) A-laget leverte en meget sterk prestasjon borte mot Drøbak/Frogn lørdag kveld. Det endte med tre nye poeng i Amedialigaen og Sprint er for alvor med i opprykkskampen.

Det var forventet at matchen mot Drøbak/Frogn kom til å bli tøff – og det ble den også. Men et heltent Sprint-lag var på fra start og fikk en drømmeåpning på kampen.

I det første spilleminuttet ble Tim Reinback spilt gjennom av Erlend Kiani og Sprint var i føringen. I det 17. minutt ble det mer jubel. Sprint fikk straffe og Alban Ramadani satte ballen trygt i nettet.

Kort tid etter kom reduseringen (1-2) fra hjemmelaget, og dette resultatet sto seg til pause.

Etter hvilen var det jevnspilt, men det var gjestene fra Jeløy som lyktes foran mål. Tim Reinback scoret to nye mål og 1-4 ble sluttresultatet på Seiersten stadion. A-laget står dermed med tre strake seire i ligaen og en positiv målforskjell på 14-2.

Se tabellen her.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen skryter naturligvis av det sitt eget mannskap leverte.

– De viste veldig god moral. Vi ble litt baktunge utover i 1. omgang, men vi var løsningsorienterte. I fellesskap tok vi grep og løftet oss, forteller hovedtreneren, som vel å merke holder beina godt plantet på jorda etter den sterke seriestarten.

Selv om de står med full pott så langt, tar de på ingen måte av.

– Vi i trenerteamet snakker aldri om opprykk eller tabellen. Vi tenker på hva vi kan gjøre for å bli bedre og har fokus på neste motstander. Fra mandag er denne kampen glemt. Da er det kampen mot Moss II vi har i fokus, understreker Kristiansen.

I morgen (søndag) kommer det for øvrig til å bli offentliggjort et artig arrangement i forbindelse med A-laget senere i høst. Så det er bare å følge med!