BellevueKlubbenNyheter

– Vi må unne hverandre suksess!

Kråkevingen har vist stor interesse for lokalfotballen og har gjort mye for å fremme spesielt Amedialigaen så langt i år. Nå vil Sprint-Jeløy gi noe tilbake og gir Kråkevingen-medlemmene en egen billettpris til A-lagets hjemmekamper.

– Vi er fortsatt MFK-supportere, men vi ønsker jo at Sprint skal gjøre det bra. Ingen topp, ingen bredde. Ingen bredde, ingen topp, sier Jan Erik Syverud, som er blant pådriverne i supportergjengen.

Han setter stor pris på at Kråkevingens medlemmer får en pris på 50,- når de skal se A-laget på Bellevue. Han gleder seg over at Sprint-Jeløy er med i kampen om opprykk og synes det er stor verdi i å se A-lagsfotball på Jeløy.

– Tenk at disse lagene ikke har spilt på nesten to år. Det er så deilig at ligaen er i gang igjen og samtidig er det moro å se så mange tidligere MFK-spillere i Sprint. Derfor er det viktig for oss å skrive saker om lokalfotballen på våre sosiale medier og hjemmeside. Det er så mye fin fotball å se rundt i byen vår. Vi vil bygge broer, fortsetter Syverud.

– Dette føles som en tillitserklæring og anerkjennelse fra Sprint. Vi må gi oppmerksomhet til hverandre, tilføyer han.

Må heie på hverandre

Daglig leder i Sprint-Jeløy, Therese Solhaug, mener samarbeid og god dialog er nøkkelen til suksess. Å heie på hverandre mener hun er viktig i Moss.

– Jeg tror dette samarbeidet bidrar til å fremme fotballen i byen. Vi må få tilbake stoltheten over fotballbyen vi var – både med Sprint og MFK. Det er mange stolte øyeblikk fra Bellevue og Melløs, og dette må vi få til igjen. Vi må heie på byens lag, sier Solhaug.

Det et Roy Kenneth “Hjælmen” Nilsbakken helt enig i. Han har vært blant Kråkevingens mest fremtredende personer i en årrekke.

– Vi må unne hverandre suksess. Jeg vil gjerne at både Moss FK og Sprint-Jeløy kommer seg opp i divisjonssystemet. Men hvis vi havner i samme divisjon igjen, er det bare MFK som gjelder, sier “Hjælmen” og ler.

Han synes Jeløy-klubben har gjort mye bra og gleder seg til det videre samarbeidet.

– Sprint har også stilt opp med mye. De har blant annet kjøpt plass på MFK-veggen og støttet kronekampen tidligere. Det setter mitt syn på samarbeidet i et slags perspektiv. At Sprint virkelig ønsker Moss alt vel, avrunder Nilsbakken.