Nyheter

Seier i seriepremieren for B-laget

Vårt B-lag fikk en flott start på 5.divisjon da de beseiret Skogstrand 4-2 på Bellevue.

Endelig skulle også 5.divisjon komme i gang med seriespill.

Mandag kveld mønstret vi et lag bestående av en rekke unggutter blandet med noen veldig rutinerte.

Denne sesongen stiller vi ikke med lag i junior KM og spillerne her vil isteden spille 5.divisjon.

I startoppstillingen var det tre 2005 gutter. Lukas Lindberg som keeper, Julian Aas som vingback og Trym Aase Hellgren som spiss. I pausen kom også Theodor Christensen inn.

Alle fire gjorde en veldig flott debut på seniorarenaen.

Første omgang var vi det førende laget, men var av en eller annen grunn fryktelig sårbare på overganger. Skogstrand var farlig frempå flere ganger, og det var ingenting å si på at de var i føringen ved to anledninger i første omgang.

Heldigvis svarte vi raskt begge gangene ved Daniel Ark Saastad og Isak Østrem. Begge målene kom etter flotte hodestøt på corner.

De siste 45 minuttene ble avstandene større hos begge lag. Dette førte til mye fram og tilbake fotball. Vi skulle heldigvis lykkes med å dra seieren i land etter to straffescoringer av Isak Østrem.

Prestasjonen var ujevn, men det viktigste var å komme i gang med seier. Neste kamp for våre gutter i 5.div er borte mot HSV mandag 24.august.

Vi takker Skogstrand for kampen og ønsker de lykke til videre.