A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Ramadani etter 6-0-seier: – Vi kan bedre!

(Sprint-Selbak 6-0) Tro det eller ei, men Sprint-spillerne som gikk av banen etter kampslutt var faktisk litt skuffet.

Spenningen i lørdagens kamp varte ikke så alt for lenge. De blå-hvite punkterte matchen tidlig i 2. omgang. Alban Ramadani scoret to ganger, mens Mads Dyrseth, Tim Reinback, Eirik Kaldheim og Erlend Kiani scoret ett hver.

– Vi kan bedre. Det er en skuffet gjeng her nå, for vi kunne scoret flere mål. Men vi fikk med oss tre poeng og et fint resultat i årets første hjemmekamp. Vi skal jo egentlig ikke være misfornøyde, sa Ramadani.

Dette sier det meste om hvor høye krav disse Sprint-spillerne har til seg selv og lagkameratene denne sesongen. Målscorer Erlend Kiani var også enig med Ramadani.

– Vi fikk ikke satt noe ordentlig spill før på slutten, så denne kampen synes jeg ikke var så god. Vi må kneppe opp før møtet med Drøbak/Frogn neste helg, sa han.

– Kan ikke klage over 6-0

Hovedtrener Gard H. Kristiansen så at laget manglet den gode flyten til tider. Men han hang på ingen måte med hodet etter matchen.

– Det er jo ingen tvil om at vi kunne spilt oss til flere store sjanser og brant for mange i tillegg. Men slik blir det noen ganger. Selbak byttet mange spillere gjennom kampen, noe som gjorde det vanskelig for oss. Det gjorde at vi ikke fikk helt rytmen. Men vi spilte til tider veldig bra, men kunne vært mer effektive. Likevel kan vi ikke klage over en 6-0-seier, fortalte han.

Neste kamp for Sprint-Jeløy er altså borte mot Drøbak/Frogn neste helg.

Se tabellen her.

Etter to serierunder står A-laget med full poengpott (6 poeng) og målforskjell på 10-1.

Kampfakta

Sprint-Jeløy                6
Selbak                           0

Pause: 2-0
Seriekamp, Amedialigaen (4. divisjon)
Bellevue stadion

Dommer:
Jan Frode Hanssen, Råde IL
Gult kort:
Tim Reinback, Sprint-Jeløy
Henrik Stokkebø, Sprint-Jeløy
Sivert Nikolai Thorsen, Selbak
Harald Jose Haraldsen, Selbak
Odd Sander Eldevik, Selbak

Mål:
1-0 Alban Ramadani (45). (Eirik Kaldheim)
2-0 Mads Dyrseth (45). (Alban Ramadani)
3-0 Alban Ramadani (49). (Thomas Måleng)
4-0 Eirik Kaldheim (50). (Alban Ramadani)
5-0 Tim Reinback (62). (Alban Ramadani)
6-0 Erlend Kiani (90). (Rinor Topallaj)

Sprint-Jeløys lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson (Knut Simen Johannessen i 30 min.), Patrick Johnsen, Mads Dyrseth (Isak Østrem i 20 min.), Thomas Måleng (Antonio Fosser i 20 min.), Henrik Stokkebø (Sebastian Gruhle i 20 min.), Erlend Kiani, Ervin Kozica (Aleksander Braun Andresen i 20 min.), Alban Ramadani, Eirik Kaldheim, Tim Reinback (Rinor Topallaj i 20 min.)

Ubenyttet:

Lukas Lindberg