A-lagetKlubbenNyheter

Solid forsterkning for A-laget

Etter mange sesonger i toppfotballen med Kvik Halden, er Marcus Moberg klar for Sprint-Jeløy og Amedialigaen. Men det er ikke for å kutte fotballsatsingen sin. – Jeg har fortsatt ambisjoner med fotballen og satser på 3. divisjonsspill med Sprint neste sesong!

Det sier Moberg, som er heltent på oppgaven som venter ham på Bellevue. A-laget vil kjempe om opprykk fra Amedialigaen (4. divisjon) i år og Moberg har klokkertro på prosjektet som er startet på.

– Dette blir en spennende sesong, spesielt siden vi spiller så få kamper. Men jeg vet hva slags nivå som Sprint innehar og det er mye bedre enn 4. divisjon. Jeg kjenner noen av gutta fra før og gleder meg til å bidra i opprykksjakten, sier han.

Marcus Moberg er født og oppvokst i Halden, og har tilbragt de fleste sesongene i Kvik. Men han har også vært innom Sarpsborg 08 og Fana, og fått mye spilletid på høyt nivå. PostNord-ligaen (2. divisjon) er et nivå han er godt kjent med og han kan brukes i litt forskjellige posisjoner på banen.

– Det er som indreløper jeg trives best, men jeg er også komfortabel som vingback. Så får vi bare se hvor behovet blir, forteller han videre.

Neste kamp for Sprint er hjemme mot Selbak på lørdag (kl. 15:00), men Moberg blir ikke spilleklar. Som følge av en karanteneregel når man går fra proff- til amatørkontrakt, blir ikke Marcus Moberg klar før kampen borte mot Drøbak/Frogn 28. august.