A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Gratis inngang på lørdag: – Satser på 300 tilskuere!

Daglig leder Therese Solhaug ønsker liv og røre på lørdagens kamp på Bellevue, og ønsker dermed å gjøre noe utenom det vanlige.

– Det er nesten to år siden sist A-laget spilte en seriekamp på Bellevue. Nå er det endelig klart for kamp igjen og det må vi feire. Klubben spanderer dermed inngangsbillettene for alle. Det blir med andre ord gratis inngang, så ta med venner og kjente på Sprint-kamp, oppfordrer Therese med et stort smil.

A-laget serieåpnet som kjent med en 4-1-seier borte mot Ås, og lørdag er det Selbak som står på motsatt banehalvdel. Det er heller ingen hemmelighet at A-laget har en klar ambisjon om å rykke opp denne sesongen, så presset er stort – noe som bare skaper enda mer spenning i Amedialigaen.

I tillegg ble Marcus Moberg klar for A-laget torsdag, så herpå Jeløy er det bånn gass mot toppen av tabellen.

– Jeg synes vi må ha et mål om et antall tilskuere på lørdag. Tør vi å håpe på mellom 200 og 300 publikummere? spør Therese håpefullt.

Det ligger nå til rette for en artig kamp – både på tribunen og banen. Kampstart er klokken 15:00 på Bellevue og arrangementet er selvsagt i henhold til koronarestriksjonene.