A-lagetKlubbenNyheter

Vartet opp med sterk snuoperasjon i premieren

(Ås-Sprint 1-4) God moral, innsatsvilje og tålmodighet ble avgjørende faktorer da Sprint serieåpnet med fire mål og tre poeng på bortebane.

Det ble som forventet en tøff kamp mot Ås fredag kveld. Etter over et halvannet år uten seriespill, var det to heltente lag sto klare for sesongens første match.

Thriller-kamp

Det var hjemmelaget som kom best i gang. Christian Josefsen sørget for 1-0 etter et kvarter spilt og ledelsen holdt de frem til pause. Etter hvilen jobbet Ås iherdig med å punktere kampen, men isteden var det Sprint-gutta som skulle varte opp med en herlig snuoperasjon – og det i løpet av drøyt 20 minutter.

Først utlignet Alban Ramadani på straffespark, før Isak Østrem sørget for å snu kampen med sin 1-2-scoring. Men det var flere som ville være med på moroa. Ervin Kozica pyntet på til 1-3 og Tim Reinback avrundet fredagens kamp med en fin 1-4-scoring. Ingen tvil om at det har blitt trent god i lang tid av denne Sprint-gjengen.

Gledesscenene etter kampslutt var fantastiske.

– Det svartnet helt for meg på scoringen. Det var så deilig, sa Isak Østrem med et stort smil mens han gikk mot garderoben etter kampen.

Holdt hodet kaldt

Fornøyd var også hovedtrener Gard H. Kristiansen, som virkelig fikk kjenne på spenning underveis.

– Vi snakket om det i pausen, at det gikk litt trådt for oss. Det lugget, så vi måtte heve oss og være tålmodige. Vi fikk etter hvert noen store sjanser og det var viktig at vi ikke måtte endre på for mye. Tålmodighet og samhold bidro til at vi vant denne kampen fullt fortjent, sa Kristiansen.

Neste kamp er hjemme mot Selbak lørdag 21. august. Da hadde det vært moro med mange på tribunen. A-laget har i alle fall fått starten på sesongen som ønsket. Opprykksjakten er endelig i gang!