A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Vartet opp med scoringsfest i generalprøven

(Sprint-Sarpsborg FK 9-0) En imponerende sesongoppkjøring ble toppet med en ellevill generalprøve lørdag ettermiddag. – Dette lover veldig godt for sesongen, sa Alban Ramadani, som scoret hattrick i hjemmekampen.

A-laget har virkelig hatt stø kurs i riktig retning gjennom hele oppkjøringen. Etter sju treningskamper står de med en imponerende målforskjell på 36-7. Dette er åpenbart en gjeng som er superklar for opprykksjakt etter en lang pause fra seriespillet.

– Det har nesten vært et halvannet år uten kamper, så dette er et resultat av at vi har jobbet bra, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter matchen mot Sarpsborg FK.

Der fikk han se et hjemmelag i blått og hvitt som storkoste seg på banen. Aleksander Braun Andresen, Eirik Kaldheim og Tim Reinback sørget for at Sprint kunne gå til pause med en 3-0-ledelse. Og vertene så seg aldri tilbake. Etter hvilen rant det inn. Tim Reinback scoret igjen, Antonio Fosser fant nettmaskene to ganger og Alban Ramadani scoret hattrick. Det endte dermed med et pent sluttresultat: 9-0.

Bedre lag enn på lenge

Tremålsscorer Alban Ramadani legger ikke skjul på at opprykk er det klare målet i år, selv om de vet at det kommer til å bli svært krevende i Amedialigaen (4. divisjon). Men med en knallsterk sesongoppkjøring, er det ingen tvil om at laget har noe på gang.

– Vi er en vennegjeng som krever mye av hverandre hele tiden. Jeg mener vi har et bedre lag enn på lenge, sier Ramadani.

Lagkamerat Tim Reinback, som fant nettmaskene to ganger, er blant dem som er heltente på å komme i gang med sesongen.

– Vi tar ikke av etter en god oppkjøring og har beina godt plantet på jorda. Men vi vet samtidig at vi er et godt lag. Hele spillergruppa er motivert for sesongen og vi gleder oss, forteller den høyreiste Sprint-spissen.

Sesongpremiere til fredag

Årets første kamp i serien er førstkommende fredag borte mot Ås, før Sprint tar imot Selbak på Bellevue lørdag 21. august. Hovedtrener Gard H. Kristiansen håper da at mange møter opp på Jeløy og at publikum får med seg årets opprykksjakt.

– Vi har et ønske om å vinne avdelingen og rykke opp i 3. divisjon. Det kreves litt, for det er flere lag som ønsker det samme. Vi har scoret mange mål i oppkjøringen, har nesten bare lokale spillere og jobbet godt i mange måneder for dette. Vi har trua, avrundet Sprint-treneren.

Kampfakta
Sprint-Jeløy.       9
Sarpsborg FK      0

Pause: 3-0
Treningskamp
Bellevue

Mål:
1-0 Aleksander Braun Andresen (12)
2-0 Eirik Kaldheim (15)
3-0 Tim Reinback (23)
4-0 Alban Ramadani (51)
5-0 Tim Reinback (57)
6-0 Alban Ramadani (65)
7-0 Antonio Fosser (85)
8-0 Antonio Fosser (90)
9-0 Alban Ramadani (90)

Sprint-Jeløys lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Knut Simen Johannessen, Antonio Fosser, Mads Dyrseth (Patrick Johnsen i 45 min.), Erlend Kiani (Daniel Ark Saastad i 14 min), Henrik Stokkebø (Sebastian Gruhle i 19 min.), Aleksander Braun Andresen (Ervin Kozica i 45 min.), Eirik Kaldheim, Tim Reinback (Ole Martin Skagevang i 14 min.), Alban Ramadani.

Ubenyttet: Sebastian Willadsen