Nyheter

God prestasjon mot et sterkt Sarpsborg 08 2

I en meget fartsfylt og sjanserik kamp endte det 1-1 mot Sarpsborg 08 2.

Vi møtte samme motstander i vår første treningskamp. Den gang endte det med 2-0 seier.

På papiret stilte vertene denne gang med et sterkere lag på papiret. Blant annet var profilene Rashad Muhammed, Suylaman Bojang og Aboubacar Konte med i startoppstillingen.

Det var også vertene som kom best i gang på det flotte kunstgresset. Vi ble fort spilt lave, men med god struktur og aggressivitet i forsvarsspillet fikk vi ridd av de første minuttene.

Vi fikk omsider bedre kontroll og etter hvert noen meget store muligheter til å ta ledelsen, men dessverre ble avslutningene av for dårlig kvalitet.

Omgangen fortsatte litt i samme spor hvor hjemmelaget hadde mest ball mot et kompakt Sprint-lag. Våre gutter fikk også god trening i å spille mot et lag som var gode i sin utøvelse av høyt press.

Morsomt var det da vi til tider klarte å spille av dette.

Etter flere spolerte sjanser skulle vi i det 35.minutt lykkes med å få ballen i mål. Et korridor frispark fra Ervin Kozica, ble på lekkert vis stanget i mål av Knut Simen Johannessen.

Hjemmelaget avsluttet omgangen best, men ut i fra antall store målsjanser var det ikke noe å si på at våre gutter tok med seg 1-0 til pause.

De siste 45 minuttene skulle bli ganske like som de første. Vertene innledet best, og denne gang tok det litt lenger tid før våre menn fikk orden i rekkene.

Som i første omgang skulle sjansene komme, men igjen klarte vi ikke å få ballen i mål fra særdeles gode avslutningsposisjoner.

Midtveis i omgangen fikk vi for første gang problemer med strukturen i forsvar. Dette gjorde at vertene i flere angrep på rad fant rettvendt spiller i mellomrom.

På det tredje/fjerde forsøket skulle de også lykkes med å få ballen i mål da deres mellomroms spiller fyrte av et godt skudd fra ca. 20 meter.

Med ca. 15 minutter igjen av kampen begynte det å tære på både mentalt og fysisk. Dette førte også til at Patrick Johnsen ble utvist etter et verbalt utbrudd.

Våre gutter gravde dypt de siste minuttene og utførelsen av spill i undertall er noe man må ta med seg videre.

At vi også denne gang ikke klarte å få ballen i mål var smått utrolig. Mads Dyrseth, Tim Reinback og Aleksander Braun Andresen fikk alle muligheten alene med keeper, men sisteskansen til hjemmelaget vartet opp med noen inngripener av høy klasse.

Kampens gode hoveddommer valgte merkelig nok å legge til sju minutter, men dette klarte vi også å ri av.

Dermed endte det 1-1 på Sarpsborg stadion.

Igjen en meget god kamp av våre gutter mot den beste motstanderen så langt i oppkjøringen.

Denne kvelden fikk vi veldig mange utfordringer både i angrep og forsvar. Lærerikt og morsomt!

Forsvarsspillet var det meget god standard på. I angrep hadde vi også mange gode forsøk, men mot lag av denne standarden har vi også et forbedringspotensiale i denne fasen av spillet.

Vi takker Sarpsborg 08 2 for en fin og lærerik kamp. Vi ønske de også lykke til med sesongen i 3.divisjon.

Da gjenstår en kamp før seriepremieren mot Ås. Lørdag tar vi i mot Sarpsborg FK på Bellevue.