Nyheter

Nok en storseier for A- laget

Det har vært en målrik og varm uke for et vårt A-lag. I dag ble Askim beseiret 11-2! på Askim stadion. Ikke verst med 22-4 i målforskjell på en uke. Med seier mot FUVO 6-1 forrige lørdag (som tapte 4-0 mot Lillestrøm i NM i dag) og Kråkerøy 5-1 tirsdag, har det vært en målrik uke for våre gutter.

Askim spiller til daglig i 5. divisjon og har et uttalt mål om å rykke opp til 4.divisjon.

Med litt få tilgjengelige spillere startet vi med mange av de som har vært i aksjon i de siste kampene.

Det var nok en gang varmt, men det var likevel fine forhold. Gresset kunne imidlertid vært en del kortere og hatt noe fuktighet.

Likevel så er vi ikke så godt vant selv heller.

Første omgang skulle det vise seg å bli spill mot et mål.

Allerede etter tolv minutter ledet vi 3-o. Hjemmelaget skulle få et gratis mål da vår keeper Odin Nordvåg var uheldig på et tilbakespill.

Vi kom oss imidlertid raskt til hektene og puttet ytterligere fem mål før pause.

Med 8-1 til pause var vi bevisste på at 2.omgang ville bli en mental prøvelse. Vi gjorde også noen bytter til pause hvor spillere med lite spilletid fikk muligheten.

2. omgang ble ikke all verden for vår del. Kun i små glimt klarte vi å produsere gode angrep, men vi klarte likevel å score ytterligere tre mål, slik at sluttresultatet ble utradisjonelle 11-2.

I dag fikk vi trent mye på det mentale, etablert angrep og balanseforhold ved balltap. Mye bra når det gjaldt vårt angrepsspill, men balansen og det posisjonelle ved balltap kunne til tider vært bedre. Det mentale må også få mer enn godkjent, selv om vi slakket vel mye av i 2.omgang.

Vi takker Askim for kampen og ønsker de lykke til videre.

Med fire kamper på en uke (tre A- kamper og en B-kamp) skal det bli fint med en normal treningsuke.

Neste kamp spilles mandag 2.august mot Sarpsborg 08 2 på Sarpsborg stadion. Opprinnelig planlagt kamp mot FFK 2 lørdag 31. august utgår på grunn av kampkollisjon for FFK.