Nyheter

Ny storseier mot et lag fra 3.divisjon

Lørdag beseiret vårt A- lag FUVO 6-1. I kveld ble det 5-1 mot Kråkerøy!

Med kun en trening og to dagers hvile var vi spente på hvordan det skulle gå mot Kråkerøy. Vi stilte med en nesten identisk tropp som mot FUVO. Ervin Kozica og Rinor Topallaj (tilbake fra skade) var imidlertid disponible igjen.

Det tok ikke langt tid før vi skulle ta ledelsen da Alban Ramadani ekspederte et langt innkast fra Marcus Ohlsson i mål. Spissen har da scoret i alle våre fire kamper med fem mål totalt.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Kråkerøy utlignet etter litt kluss og tellefeil i vårt forsvar.

Vi skulle imidlertid raskt komme oss tilbake i førersetet igjen. Denne gang var det Tim Reinback som stanget inn et innlegg fra Thomas Måleng. Dette var Ekholt gutten sin tredje assist på tre kamper, og Tim sin femte scoring på de tre siste kampene.

Like før pause klarte vi å få med oss en god ledelse inn til pause da Antonio Fosser skrudde en corner rett i mål.

Med litt slitne ben var vi spente før de siste 45. minuttene.

Gledelig var det derfor å se at innbytter Ervin Kozica sendte oss opp i 4-1 ledelse med et vakkert skudd fra utsiden av 16- meteren.

Som ikke det var nok skulle vår kaptein Henrik Stokkebø få sitt første mål i Sprint- trøya. Et fint mål, hvor han banket kula på halv volley inn bak en sjanseløs Kråkerøy keeper.

Med få innbyttere begynte vi å henge litt i tauene de siste 20 minuttene, men takket være en herlig innsats og moral sto laget godt i mot vertenes forsøk.

Dermed kunne vi igjen juble for en sterk seier.

To flotte prestasjoner i løpet av noen få dager gir god selvtillit og motivasjon til videre arbeid. Vi har fortsatt en del som kan forbedres.

Vi gratulerer vår tyske venn Sebastian Gruhle med debuten for vårt A-lag.

Vi takker Kråkerøy så mye med kampen og ønsker de lykke til med NM kampen mot storebror FFK.

Videre takk for et godt vertskap.

(NB! Undertegnede var ikke tilstede på kampen, men referater er skrevet etter rapporter fra Sprint apparatet)

Kampfakta:

Kråkerøy- SK Sprint- Jeløy

20.07.21 Kråkerøy stadion

Mål:

(3 min.). 0-1. Alban Ramadani (Henrik Stokkebø)

(15 min.) 1-1.

(18 min.) 1-2. Tim Reinback (Thomas Måleng)

(37 min.) 1-3. Antonio Fosser

(51 min.) 1-4. Ervin Kozica. (Henrik Stokkebø)

(62 min.) 1-5. Henrik Stokkebø (Mads Dyrseth)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Marcus Ohlsson, Knut Simen Johannessen (Ervin Kozica i 40 min.), Antonio Fosser- Mads Dyrseth, Erlend Kiani, Henrik Stokkebø, Alkesander Braun Andresen, Thomas Måleng- Tim Reinback (Rinor Topallaj i det 70. minutt, Sebastian Gruhle i ti min.), Alban Ramadani