Nyheter

Knallsterk prestasjon mot FUVO

Etter tidvis forrykende fotball endte det til slutt med 6-1 seier! over 3. divisjonslaget FUVO.

Vi var spente før kamp mot en ny motstander som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen avdeling 1. I tillegg er det ikke ofte vi spiller på naturgress i løpet av en sesong.

Etter litt ta å føle på innledningsvis tok vi omsider raskt over initiativet. I løpet av de første 35 minuttene produserte vi fem-seks meget store sjanser hvor vi også hadde to avslutninger i metallet.

I det 37. minutt skulle det imidlertid bli uttelling da Alban Ramadani stanget inn Thomas Måleng sitt presise innlegg. Nesten en tro kopi av 1-0 scoringen mot Drøbak Frogn.

Minuttene inn mot pause dabbet kvaliteten noe av. Da fikk hjemmelaget et par gode muligheter som det heldigvis ikke ble noe ut av.

Etter 45 varme minutter tok vi oss en velfortjent pause.

Vi hadde som mål om å levere en like god prestasjon i 2.omgang.

Vi fikk en mildt sagt god start på omgangen. I løpet av det første kvarteret var Tim Reinback ikke snauere enn å putte tre baller i nettmaskene!

I det 64. minutt vartet våre gutter opp med et aldeles fantastisk angrep hvor hjemmelaget ikke hang med. Aleksander Braun fikk æren med å sette kronen på verket med et hardt skudd i nettveggen.

Sakte, men sikkert begynte våre gutter å bli slitne, men vi hadde likevel stort sett god kontroll på hjemmelagets kontring og bakroms spill.

I det 75. minutt skulle vertene få inn en redusering etter en corner.

Fire minutter senere var Erlend Kiani våkent frampå en retur fra tverrliggeren hvor han satte ballen sikkert i nettaket.

Oppsummert en strålende prestasjon med tilhørende resultat. Vi hadde fem litt rufsete minutter i første omgang. I andre omgang ble det ca. 10 minutter som ikke var all verden, men med kun tre innbyttere så får man likevel si seg meget fornøyd.

Vi takker FUVO så mye med kampen og ønsker de lykke til i NM kampen mot Lillestrøm.