Nyheter

Info før FUVO

Etter noen dager med ferie er A-laget tilbake til hverdagen. Lørdag går turen til Funnefoss og Vormsund hvor 3.divisjonslaget FUVO er motstander. Kampstart er 15:00.

Til lørdagens kamp drar vi med en liten tropp, men med stort sett de samme spillerne som har startet de to foregående kampene. Vi har fortsatt noen som er ute med skader og diverse andre fravær. I tillegg har vi et tett kampprogram med B-kamp mot Råde 2 mandag. Allerede dagen etter møter vi Kråkerøy.

Troppen mot Råde 2 vil bestå av noen 2005 og 2006 gutter. I tillegg vil noen av de eldre uten spilletid være med. De som spiller lørdagens kamp mot FUVO vil ventelig også danne troppen mot Kråkerøy tirsdag.

Det skal bli spennende å møte et 3.divisjonslag med ambisjoner. Dette vil gi oss nok en god referanse fram mot seriestart.

Vi gleder oss til kamp!

“Marcus Ohlsson er som vanlig klar for kamp”