Nyheter

Første kamp på 16 måneder! A-laget møter Sarpsborg 08 2 onsdag kl. 19:30 på Sarpsborg stadion

Etter 16 måneder siden forrige kamp gleder vi oss voldsomt til å spille igjen. Lørdagens motstander Kolbotn trakk seg fra kampen. Som erstatning har vi fått på plass en kamp mot Sarpsborg sine rekrutter. Den spilles onsdag klokken 19:30 på Sarpsborg stadion.

Vi har i korona perioden trent så godt vi bare kan. Det har selvfølgelig til tider vært krevende, men vi har fra vårt ståsted kommet godt ut av det.

Vi mangler fortsatt et par brikker før vi har en A-stall som er komplett, men når det er sagt har vi beholdt nesten alle fra pre-korona. Eneste avgangene vi har hatt er spillere som har dratt for å studere. I tillegg har Eirik Kaldheim signert for Østsiden.

Foreløpige nysigneringer er:

Isak Østrem (Sørreisa), Henrik Stokkebø (Moss FK), Thomas Måleng (Frisk Asker), Sebastian Willadsen (Moss FK), Odin Nordvåg (Råde IL), Sebastian Gruhle (Hamm United, Tyskland), Ole Martin Skagevang (Råde IL), Pedro Ferrer Mandriz (egen jr.) og Erik Lykke Trier (egen jr.).

I tillegg er fortsatt disse med:

Bjørn Erik- Kristiansen, Terje Tangen, Marcus Ohlsson, Antonio Fosser, Petter Kobberstad, Knut Simen Johannessen, Frank Rozario, Mads Dyrseth, Patrick Johnsen, Erlend Kiani, Aleksander Braun Andresen, Daniel Ark Saastad, Rinor Topallaj, Ervin Kozica, Tim Reinback, Labinot Kelmendi og Alban Ramadani

Vi har den siste tiden trent godt, men med muligens for høy intensitet. Dette har medført i noen skader. I tillegg til andre fravær er det derfor sju spillere forhindret i å delta mot Sarpsborg 08 2.

Det skal bli veldig stas å tre på seg den hvite drakten igjen. I tillegg skal det bli spennende å se hvordan vi ser ut i kamp etter 16 måneder på sidelinjen.

Følgende kamper er avtalt:

Onsdag 23. juni: Sarpsborg 08 2 (B) kl. 19:30

Lørdag 3. juli: Drøbak Frogn (H) kl. 12:30

Tirsdag 20. juli: Kråkerøy (B) kl. TBA

Lørdag 24. juli: Askim (B) kl. 14:00

Lørdag 31. juli: FFK 2 (B) kl. 13:00

“Etter ett drøyt år i utenforskap ser A-laget fram til å være i gang igjen”