Yngres avdeling

Kamper i ungdomsfotballen – Uke 21

Vi har de tre siste ukene fått lov til å spille treningskamper innad i kommunen. Forrige uke spilte en rekke ungdomslag treningskamper og her kan du lese en kort rapport fra alle kampene:

Ekholt J17 – Sprint J17 4-2

Våre eldste jenter tapte en jevn og bra kamp mot Ekholt. Vi hadde flere sjanser men slapp dessverre inn to mål helt på slutten av kampen.

Sprint G19-1 – Ekholt G19 4-1

Juniorlaget vant 4-1 mot Ekholt i en kamp hvor Sprint var klart best. Gutta var godt fornøyde med å komme i gang med kamper igjen.

Kambo G15 – Sprint G15-2 10-1

Kambo startet kampen med et sterkt G15 lag som ble litt tøft for oss. Etter hvert gjør Kambo en del bytter som gjør at kampen blir jevnere og vi får et trøstemål etter scoring på straffespark.

Sprint G15-1 – Moss G16 4-3

I en fartsfylt og intens kamp på Refsnesbanen mellom to gode lag klarte vår meget spennende G15 gjeng og vinne 4-3 etter en avgjørende scoring på overtid. En solid prestasjon av gutta.

Kambo G19 – Sprint G19-2 3-0

3-0 tap på Nøkkeland hvor vi ikke helt kommer i gang. Mange gode enkeltprestasjoner mot et godt Kambo lag men vi må jobbe mer sammen som et lag.

Sprint J13 – Sprint J12 6-2

Internkamp mellom Jenter 13 og jenter 12 endte med seier til de eldste jentene. God match for de yngste og morsomt med to Sprintlag mot hverandre.

Ekholt G13-1 – Sprint-G13 1 2-3

Nok en kamp mellom to gode lag som ender med seier til Sprint. Gutta spilte en godkjent første omgang og gikk ut i et forrykende tempo i starten av 2 omgang. Dessverre dabbet det litt av på slutten i kokende varme på Ekholtbanen og Ekholt avsluttet kampen best.

Ekholt G13-2 – Sprint G13-2 3-5

G13 spilte to kamper mot Ekholt i helgen. En litt svak første omgang hvor Ekholt leder 2-1 til pause men i 2 omgang skrudde Sprint opp tempoet og snur kampen til en 3-5 seier etter en meget god andre omgang, hvor gutta spiller veldig god fotball. Alt i alt en veldig god kamp!

Moss G14-2 – Sprint G14-2 10-1

Et sterkt mosselag styrte første omgang og det ble tøft for våre gutter. I andre omgang hevet Sprint seg betraktelig og fikk en scoring. En tøff kamp mot et bra lag!