A-laget

15 måneder uten kamp: – Vi satser på seriestart i august!

Sprint-Jeløys A-lag har stått sammen i en utrolig krevende periode og endelig ser de lys i enden av tunnelen. Nå kribler det av positiv energi i spillergruppa og trenerteamet.

– Hvis vi ser på utviklingen, er det fullt mulig med seriestart i august. Vi får bare håpe at det ikke blir overtenning i første kamp, forteller Sprint-spiss Alban Ramadani med et stort smil.

– Men vi har fått mange skuffelser, så vi lært oss å ikke glede oss for mye, tilføyer Ramadani, som holder beina godt plantet på jorda.

Stått sammen

Hovedtrener Gard H. Kristiansen legger ikke skjul på at de siste månedene har vært tunge og ikke minst krevende. Men han snur det heller til det positive. For moralen i gruppa har virkelig vist seg i denne perioden.

– Vi har hatt fokus på det vi kan gjøre noe med, og det har vært å trene. Jeg synes vi har klart oss veldig bra, selv om det har vært krevende å organisere hele veien. Spillerne har vært dyktige og vi har vært mange på trening. Vi skal være godt forberedt til seriestart, som vi nå håper blir i august. Vi er moderate optimister, forteller treneren.

Usikker på hvor de står

I likhet med de fleste andre lagene i landet, er også A-lagsgutta usikre på hvor de ligger i løypa. Siste obligatoriske kamp var i oktober 2019, så hvor de står sammenlignet med andre lag på samme nivå, er umulig å si noe om.

– Vi har ingen referanser. Vi har ikke spilt en eneste kamp på lang tid. Men vi håper å kjempe om en førsteplass på tabellen, selv om det først og fremst bare blir deilig å komme i gang igjen, fortsetter Gard H. Kristiansen.

Vi kommer tilbake med flere oppdateringer så fort det skjer noe mer i forbindelse med oppstart av breddefotballen. I mellomtiden er det i alle fall ingen tvil om at det jobbes knallhardt på A-laget og forhåpentligvis kan det bli en ny thriller i toppen av tabellen i 2021.