AkademietBellevueKlubbenNyheter

– Akademiet er vi veldig stolt av!

Helt siden 2014 har flere titalls barn samlet seg på Bellevue etter skoletid. – Akademiet handler ikke om spissing. Her handler det om å skape en god og trygg arena for barna!

Det sier Vegard Haslerud, som er leder for Sprint-akademiet Telia. Hver mandag, torsdag og fredag samles barn fra 7 til 13 år på Bellevue etter skoletid. Her får de muligheten til å ta et pust i bakken, få seg en matbit og ikke minst spille fotball.

– Vi åpner klokken 13:00, men starter ikke med fotballøvelsene før klokken 15:00. I tiden i forkant er det mange av barna som gjør lekser, mens andre koser seg litt med tv. Også spiser de mat som vi har satt fram, forteller Haslerud, som synes det er utrolig stas å få være leder av et slikt konsept:

– Barna får jo muligheten til å bli kjent med klubben på en helt spesiell måte. Vi er totalt sju voksne som jobber med akademiet. Her skal barna føle seg ventet og inkludert, fortsetter han.

Totalt er det opp mot 80 barn som deltar på akademiet. Det er et antall som Haslerud er superfornøyd med.

– Det er vi så stolte av. Vi har holdt på i mange år og er klare for å holde på i mange år fremover. Vi jobber hele tiden med å utvikle konseptet. Man kan alltid bli bedre, avslutter Vegard Haslerud.