Nyheter

Nye koronaregler og nedstengning

Tungt

]På grunn av den alvorlige situasjonen i Moss har formannskapet i dag vedtatt ny koronaforskrift som gjelder fra torsdag 11.mars til og med fredag 26.mars. Disse reglene påvirker Sprint-Jeløys aktivitet og fra i morgen (torsdag) gjelder følgende regler:

• Maks 10 spillere per gruppe
• 1 meters avstand
• Ingen innetrening

Sprint har spillere på mange forskjellige skoler i byen og også skoler her på Jeløya er nedstengt eller har hatt smitte den siste tiden. Vi beslutter derfor å stenge ned all aktivitet fra torsdag 11.mars til og med søndag 14.mars. Vi vil åpne opp for aktivitet med de nye reglene fra mandag 15.mars.

I løpet av fredag vil det komme mer info fra oss med en del tiltak som vi gjør, her vil vi blant annet lage nye treningstider for de neste 14 dagene for å ivareta godt smittevern og for å forsikre oss om at alle lag for nok plass til trening. Vi vil også komme med en del tips til øvelser som kan gjøres med 1 meters avstand i små grupper.

Tungt Ting er litt tungt om dagen