Yngres avdeling

Åpne treninger for gutter født 2007

SK Sprint-Jeløy ønsker å invitere spillere til åpne treninger til vårt  G2007 lag. Dette laget skal neste år spille i G14 KM serien.

Sprint-Jeløy har stort fokus på spillerutvikling, vi har de siste årene vært en av de klubbene i Østfold med flest spillere, gode resultater i KM, mange spillere på kretslag og vi har hatt mange spillere som har gått videre til høyere nivåer både i egen klubb men også andre klubber. Vårt hovedfokus er god trenerutvikling da dette igjen skal sørge for god spillerutvikling.

G2007 ble i år kretsmestere etter å ha gått ubeseiret gjennom sesongen, laget har spilt god fotball gjennom hele året og har stort fokus på utvikling og ha et godt treningsmiljø.

Har du et ønske om å være en del av en god treningsgruppe og en god treningskultur i en klubb som har stort fokus på dette så tar du kontakt med Sportslig koordinator Vegard Haslerud på mail: eller mobil 482 66 967.

De åpne treningene vil være fra mandag 4.januar til søndag 24.januar. Tidspunkter for trening får du etter å ha tatt kontakt med oss. Skriftlig godkjenning fra nåværende klubb må sendes før man kommer på trening.

Vi tar smittevern på alvor og vi følger råd og retningslinjer som blir gitt fra myndighetene.