Yngres avdeling

Åpne treninger for gutter født 2006

SK Sprint-Jeløy ønsker å invitere spillere til åpne treninger til vårt G2006 lag. Dette laget skal neste år spille i G15 KM serien. Spillere som er født i 2007 som er langt fremme kan også være aktuelle for dette laget.

Sprint-Jeløy har stort fokus på spillerutvikling, vi har de siste årene vært en av de klubbene i Østfold med flest spillere, gode resultater i KM, mange spillere på kretslag og vi har hatt mange spillere som har gått videre til høyere nivåer både i egen klubb men også andre klubber. Vårt hovedfokus er god trenerutvikling da dette igjen skal sørge for god spillerutvikling.

G2006 spilte i år i G15 KM (G2005) og klarte seg bra. I 2019 ble disse gutta kretsmestere i sitt kull og valgte derfor å spille 1 år opp i 2020. Dette har gitt oss god matching i et år som ble spesielt og vi sikter oss inn på å gjøre en god sesong i 2021 og spille i G16 IK i 2022. Vi har et sterkt trenerteam rundt laget som er opptatt av god kvalitet på trening, å ha en seriøs treningsgruppe og hele tiden tenke utvikling.

Vi inviterer derfor spillere som er seriøse og ønsker en god treningshverdag i et godt miljø velkommen til trening.  Ta kontakt med Sportslig koordinator Vegard Haslerud for påmelding til disse øktene på mail: eller mobil 482 66 967.

De åpne treningene vil være fra mandag 4.januar til lørdag 23.januar. Tidspunkter for trening får du etter å ha tatt kontakt med oss. Skriftlig godkjenning fra nåværende klubb må sendes før man kommer på trening.

Vi tar smittevern på alvor og vi følger råd og retningslinjer som blir gitt fra myndighetene.