Yngres avdeling

G13 KRETSMESTERE

På fredag ble det klart: Vårt gode G13 lag ble kretsmestere etter en flott men rar sesong. Hele gjengen har hatt en veldig god utvikling gjennom sesongen og gikk gjennom sin KM avdeling med 9 av 9 seire og over 45+ mål i målforskjell. G2007-laget skulle egentlig spilt KM finale mot Tune som ble vinnere av den andre KM-avdelingen. Kampen skulle vært spilt forrige søndag men grunnet coronasituasjonen ble vi nødt til å dele seieren i årets G13 KM, vi gratulerer også Tune med seieren og takker for et bra samarbeid rundt denne kampen som ikke ble spilt.

G2007- laget er en stor gjeng med 34 spillere som er delt i 2 treningsgrupper. Gutta har spilt fotball sammen siden de begynte i 1 klasse og er en fin gjeng med godt samhold i hele gruppa. Sprint er svært stolte av jobben som er gjort med dette laget over flere år og spesielt i år hvor man da har blitt flere spillere og samtidig blitt kretsmestere. Bedre kan det ikke gjøres!

Gruppen er ledet av meget gode trenere og vi vil rette en stor takk til Arne Solhaug, Rinor Topallaj, Ola Gjessing, Rune Thobru, og Hans Christian Sundby!

Klubben vil med dette gratulere hele G2007 med en vel fortjent KM tittel og en flott sesong!