Nyheter

Første seier i Vinterserien

Etter tre strake tap slo våre gutter hardt tilbake da Holmlia ble beseiret 4-0 i Vinterserien.

Våre to nysigneringer Tim Reinback og Patrick Johnsen var begge i startoppstillingen.

Førstnevnte skulle kun bruke seks minutter før han satte inn sitt første mål i Sprint- trøya.

Et fint angrep endte med at Tim fikk en enkel jobb med å sende oss i føringen.

Det var tydelig at det var et helt annet Sprint- lage på banen i dag. Strukturen i angrep og forsvar var flere hakk bedre enn tidligere i vinter. Dette gjorde at vi skapte mange store sjanser mot et Holmlia- lag som strevde fælt med å demme opp for angrepsvillige Sprint- spillere.

I det 36 minutt økte vi fortjent ledelsen til 2-0. Igjen var det Tim Reinback som fikk ballen i mål etter en liten tabbe av «hjemmelagets» sin keeper. Verdt å nevne er at hadde det ikke vært for den samme keeperen hadde sluttresultatet vært enda større.

Til tross for at Holmlia tidvis spilte oss lave var de ikke i stand til å skape all verdens av reaksjon hos vår siste skanse. 2-0 til pause var derfor ikke et mål for lite.

Starten av 2. omgang var vår dårligste periode i kampen. Den varte likevel ikke mer enn ca. 10 minutter. Etter dette satte vi i gang med å skape enorme sjanser igjen. At vi måtte vente til det 70. minutt før den tredje kom var smått utrolig. Gledelig var det derimot at det var innbytter Antonio Fosser som var siste på et meget fint angrep.

Kampens siste mål var det Alban Ramadani som fikk æren å sette inn. Dette etter fint forarbeid av Patrick Johnsen.

Oppsummert var prestasjonen i dag meget oppløftende. Eneste minuset var at den burde vært langt større. I tillegg til mange store sjanser traff vi metallet fire ganger.

Nå gjelder det å få en bra treningsuke før vi møter FFK 2 på Bellevue lørdag.

Vi takker Holmlia for kampen og ønsker de lykke til videre.