CupNyheter

Kampoppsett og resultater fra SpareBank1 Guttecup 29. feb& 1. mars 2020

Kampoppsettet og resultater finner du HER

Da er kampene klare og 138 lag påmeldt.
G10 spiller på lørdag. Alle puljekampene i konkuranseklassene G13, G14, G15 og G16 er ferdige lørdag. De to beste i hver pulje går til sluttspillet søndag som starter 13:10 for G13, 15:25 for G14, 14:05 for G15 og 14:25 for G16.
Pulje G11 C og G12 A spiller på søndag ettermiddag.
Vi har med Greipstad IL fra Kristiansand i G15 som de eneste lagene som skal overnatte på skole.
Husk regel nr 20 i reglementet.
  1. Hvert lag skal senest 30 minutter før første kamp levere inn lagoppstilling til MOTTAKELSEN. Dette skjer på særskilt skjema. Det er ikke anledning til å fjerne spillere fra dette skjemaet, men nye kan føres på gjennom hele turneringen inntil skjemaet inneholder 12 – tolv – spillere. En spiller må være oppført på skjemaet for å være spilleberettiget.

En keeper kan benyttes på 2 lag i sin klasse.  Han må være oppført på begge lagoppstillingene og sekretariatet skal gjøres oppmerksom på det.  For øvrig gjelder: En spiller kan kun delta på ett av klubbens lag og heller ikke spille i to klasser med sluttspill.  Før sluttspillet starter kan inntil 2 spillere overføres til et annet lag,  dersom dette ikke har benyttet mer enn 10 spillere tidligere.

Link til reglement kommer HER, men det blir veldig likt de 34 foregående årene cupen har vært arrangert.

Følg denne linken for påmelding:https://www.profixio.com/reg/sparebank1-guttecup-2020

I Profixio, som vi bruker til påmelding og kampoppsett, kan du som trener kan melde på flere lag i samme påmelding. Viktig at du setter inn rett trener/kontaktperson på det enkelte laget. Du kan både sette inn to ledere og den i klubben som skal motta fakturaen, feks klubbens kasserer eller lagets økonomiansvarlige.

Når du skal skrive inn navn på laget ditt så kommer klubbens navn opp og årsklassen. Klubbens navn skal være med, men du kan kalle laget feks Rygge Rød, Rygge 1 og Rygge 2 etc.

Vi har også KID nummer på fakturaene. Dermed er det viktig at du bruker KID ved betaling.

Kontakt  om du har spørsmål.

Se video fra cupen: https://www.youtube.com/watch?v=QiOofv7822Q

For mere info trykk HER