Kamper på lørdag i Oslo har så langt vært en dårlig match for våre gutter.

Denne gang ble 2-1 tap mot Sagene.

Planen var å bygge videre på den gode prestasjonen mot Østsiden forrige lørdag.

Den første halvtimen var ganske laber sett med Sprint-øyne. Vi opererte med et meget lavt tempo både med og uten ball. Dette forplantet seg også til dårlig struktur offensivt og defensivt.

Til tross for dette klarte vi å produsere et par gode mulighet som burde gitt oss ledelsen. I det 36. minutt skulle vi omsider ta ledelsen. Fra ca. 20 meter fikk Ervin Kozica et godt treff og ballen føk inn i hjørnet bak en sjanseløs Sagene keeper.

Vi håpet dette skulle gi oss den nødvendige energien, men kun to minutter senere slo vi bort ballen på vår egen 16-meter. Sagene spilleren takket og bukket. Alene mot Odin Nordvåg gjorde han ikke feil og vipps så var det 1-1.

I pausen var vi skjønt enige om at 1.omgangen sto til terningkast to, muligens en.

Før 2.omgang startet kunne vel dette bare gå en vei?

Så feil kunne man ta. Allerede fra start skulle vi gi motstanderen enda en scoring. Inne i vår egen 16- meter skulle Daniel Saastad bruke vår keeper i støtte, men problemet var at Odin ikke sto i målet. Dermed et baklengsmål av det komiske slaget.

Skulle dette gjøre at vi hevet oss? Dessverre ikke. De påfølgende minuttene så vi ikke ut som et godt 4. divisjonslag.

Positivt var det at vi de siste 15 minuttene klarte å øke intensiteten i vårt spill. Vi skapte i denne perioden to-tre meget store sjanser som burde ha endt med scoring, men sett prestasjonen over ett fortjente vi kanskje ikke å utligningen?

Vi gratulerer et hardtarbeidende Sagene- lag med seieren. De viste seg som et aggressivt lag som jobbet hardt for hverandre.

Vi har en solid jobb foran oss til neste kamp mot Holmlia. Neste helg har vi spille fri.

Forhåpentligvis har vi da også fått tilbake flere spillere fra skader og sykdom.