Nyheter

Tap for Drøbak Frogn i vinterserien

I en jevnspilt kamp endte det med 2-1 tap.

Som i forrige kamp mot Nordstrand startet vi kampen bra. Vi hadde flere gode angrep som dessverre rant ut i sanden på grunn av unøyaktigheter.

Etter ca.20 minutter skulle vi likevel ta ledelsen etter at Ervin Kozica tvang fram en dårlig involvering av Drøbak sin keeper. Alban Ramadani beholdt roen og satt ballen i tomt mål fra noe spiss vinkel.

Etter dette sank standarden på vår kollektive forflytning. Det var derfor ikke ufortjent at Drøbak utlignet etter ca 30.minutter. De resterende minuttene av omgangen klarte vi heller ikke å hente oss inn og pausen kom derfor beleilig.

Nesten rett fra avspark i 2. omgang var Knut Simen Johannessen uheldig med å sklitakle ballen inn i eget mål.

Det første kvarteret var vi fortsatt for mye på hæla og kvaliteten var laber. De siste 30 minuttene klarte vi å skape mange sjanser, men dette var dagen hvor i manglet den nødvendige kvaliteten til å fortjene å vinne.

Oppsummert var dette en-to steg tilbake fra forrige kamp. Vi ser at både Nordstrand og Drøbak er vant med en høyere intensitet fra 3.divisjon.

De spurter mer og oftere enn våre gutter. Da blir fasiten at vi for ofte kommer på etterskudd.

Uansett nyttige referanser som vi må gjøre noe med.

Drøbak viste seg som et veldig godt kollektiv med en velfungerende spillestil.

Vi takker Drøbak for kampen og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er lørdag mot Østsiden. Denne kampen spilles klokken 11:30 på Bellevue.