G19

Sprint-Jeløys Juniorlag 2020

Her kommer rykende ferskt lagbildet og innlegg om SK Sprint-Jeløys håpefulle G19 spillere.

Sprint Jeløy Junior 2020: Vi har en meget spennende “ung” tropp for sesongen 2020. Vi har jobbet med å få plass et godt verdigrunnlag som skal kjennetegne oss som mennesker og fotballspillere. Med dette i bunn satser vi på å utvikle gode verdier i fine, talentfulle gutter som er treningsvillige med gode holdninger. Vi håper og tror at det vil være flere av disse guttene som på sikt skal spille seg inn på A laget vårt og være egenprodusert. Støtteapparatet består av to trenere: Chris Dior Kabashi og Espen Aamodt. Lagledere, material forvalter: Terje Krokdal, Hans Henrik Bakkerud og Trygve Simonsen.

1. Rad fra venstre: Pedro Mandriz, Tobias Andersen Tangen, Andreas Sørli Olsen, Espen Aamodt, Ole Mork Olsvik, Chris Dior Kabashi, Kasper Myklebust, Audun Syvertsen, Henrik Bakkerud.

2. Rad fra venstre: Trygve Simonsen, Henrik Wettermark, Magnus Frantsen, Tobias Eggesvik, Eskil Ruud Børnes, Lars Haugsvær, Eirik Waaler Løken, Emil Brekke Grønlien, Milian Sandvik Clasen, Terje Krokdal, Hans Henrik Bakkerud.

3. Rad fra venstre: Trym Hellgren, Casper Hjerpseth, William Kjenslie Aas, Fabian Weiby, Andreas Allum Krokdal, Emil Stokkenes, Simon Huseby, Eivind Lindkjenn. Ikke med på bildet er Erik Lykke Trier og Daniel Kobbevik.