Seier i første treningskamp med tidenes yngste debutant.

Vårt A- lag beseiret Rilijanda med 3-2 mandag kveld.

Alltid spennende med årets første kamp. Da får man dannet seg et bilde over hva vi må prioritere i det videre arbeidet. I tillegg får man sett de nyankomne spillerne i kamp for første gang.

Vi hadde med en tropp bestående av 21 spillere hvor alle fikk rikelig med spilletid.

Mandagens motstander ble nummer to i 4. divisjon Oslo forrige sesong. De fikk 53 poeng på 22 kamper, men de måtte til slutt gi tapt for Skeid 2. Med andre ord var det en sterk motstander som ventet på motsatt halvdel mandag kveld.

De første 45 minuttene så vi tidvis noe av vårt toppnivå fra fjoråret. Allerede etter et par minutter satt ballen i nettmaskene etter et fantastisk angrepsspill. Dessverre var Aleksander Holmen borte i ballen med hånden slik at målet ble annullert.

Vi fortsatte med å sette opp angrep etter angrep, men måtte vente til halvveis i omgangen før vi tok ledelsen ved Aleksander Holmen.

Noen minutter senere økte vi ledelsen etter et flott skudd fra Ervin Kozica. Fram til dette hadde vi meget god kontroll på gjestene, men rett før pause scoret de på sin første sjanse. Et innlegg/skudd dalte over vår keeper Odin Nordvåg.

Oppsummert en oppløftende omgang av våre utvalgte.

I pausen ble det foretatt mange bytter.

Starten var brutal hvor vi etter noen sekunder ga bort ett mål. Dermed 2-2. noe snodig siden vi i 44 minutter hadde hatt full kontroll på motstanderen.

Med mange nye relasjoner var første halvdel av 2.omgang ikke helt av ønsket kvalitet. Vi hadde dårlig struktur både i angrep og forsvar.

Heldigvis klarte spillerne å gjøre noe med dette de siste 15-20 minuttene. Da tok vi igjen kommandoen, og seks minutter før slutt satt Andriu Maican Velasquez inn det som skulle vise seg å bli vinnermålet. For øvrig en meget sterk prestasjon av nykommeren.

Oppsummert leverte vi en god første omgang og en varierende 2. omgang. Morsomt med noen nye bekjentskaper. Verdt å nevne at 2006 gutten Julian Borge Jensen fikk sin debut som keeper.

Vi takker Rilijanda for en fartsfylt kamp og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er lørdagens vinterserie kamp mot Nordstrand. En meget tøff motstander som vi håper å gi god motstand.