Cup

Resultater og info SpareBank1 Jentecup 11. og 12. januar

For resultater og kampoppsett, følg denne linken HER

Velkommen til Jentefotballfest i Mossehallen! SpareBank1 Jentecup 2020 har 144 lag med i år, som kommer fra hele Østlandet fra Kristiansand til Lillehammer og svenske Onsala utenfor Kungsbacka kommer med et J19 lag og to J16. I 2017 hadde de to lag i J14 finalen.

Resultater kommer på kampoppsettsiden til profixio. Her vil også sluttspill lagene komme inn når puljene er ferdigspilt. Det vil også være oppslag til venstre etter inngang hallen under tribunene, med resultater og sluttspilloppsettet.

De som har bestilt overnatting har fått mail om dette. Husk å betale for påmelding og overnatting snarest hvis du ikke har gjort det.

Ta gjerne med dere egne vester ved kamplikhet. I kampoppsettet kan du se fargen til motstanderne. Ta med egne inneballer, arrangør låner ikke ut baller.

Husk å levere inn spillerliste senest 30 min før avspark til Hovedsekreteriatet som du finner inn til høyre når du kommer inn i selve hallen. Spillerliste Jentecup 2020

Overføring av spillere må være gjort før første sluttspillkamp. Les reglementet om hvordan dette gjøres. Husk at bare keeper kan spille på to lag. Ingen kan spille i to klasser med sluttspill. Men man kan spille i feks J12 klassen og på et lag i J14 klassen.

Parker på Myra parkeringsplass. Foran hallen er det svært begrenset med parkering.