BellevueNyheter

Kong Vinter er her

Nå snør det hver dag og det er veldig viktig at målene settes opp på hjulene og skyves bort til langsiden mot øst.

Vinterdrift av Bellevue: Minner alle lag om å sette målene langs østre langside etter trening, slik at det er lettere for Moss Drift og Anlegg å måke og børste banen. Dersom det kommer et nytt Sprintlag rett etter deg og arver dine mål, så behøver du selvfølgelig ikke flytte dem, men alltid ellers.

Idag søndag 10. november 2019 kl 18:30 stod de fleste målene ute på banen og det brukes mye viktig tid til å trille disse på plass. Dersom det kommer mye snø eller det fryser på, så vil det være ekstra vanskelig å flytte målene etter at det har snødd.

Dersom noen vil måke snø vekk fra kunstgresset med håndmakt feks i helgene, så er det selvfølgelig OK, men på en viktig betingelse: Måk snøen helt inn på asfalten. Legger du den på gresset ved sidelinjen og det fryser på, vil det være umulig å komme til varmekablene for tilsyn.

Bildene viser hvordan målene skal stå langs østre langside.