Nyheter

Påmeldingsfrist til SpareBank1 Jentecup 2020 nærmer seg!

5. desember er fristen for å melde seg på til SpareBank1 Jentecup. Det fylles fort opp i alle klasser.
Påmelding gjøres via denne linken: https://www.profixio.com/reg/sparebank1-jentecup-2020   Kampoppsettet kommer vanligvis før Jul.
Sprint-Jeløy i samarbeid med SpareBank1, innbyr til ny, stor jentefotballfest i Mossehallen lørdag 11. januar og søndag 12. januar 2020, for 39 året på rad. Turneringen spilles på tre håndballbaner med 7er mål og vant rundt hele banen, og er en fartsfylt og morsom turnering. Denne form for fotball stiller store krav til spillernes teknikk, hurtighet og oppfatningsevne. Dette er momenter fotball-Norge er opptatt av å utvikle hos sine spillere. I fjor deltok 140 lag fordelt på 5 klasser. 
 
Reglement finner du HER 
 
KLASSER: Det spilles i klassene J11, J12, J14, J16, J19 og Kvinner senior. I Kvinner senior kan ikke lag fra Toppserien eller 1. divisjon delta. Nytt i år er at det er egen klasse for både J11 og J12.

PREMIERING: Alle i J11 og J12-klassen får medalje. De tre beste lagene i hver klasse får pokal og spillerne medaljer. Begge de tapende semifinalistene får bronse.

SPILLESYSTEM: Alle J11 og J12 lagene får 3 kamper med ca. 30 min-1 time mellom kampene. For øvrige klasser gjelder: Lagene deles i puljer á fire lag. Her møtes lagene til seriespill. De to beste fra hver pulje går videre til sluttspill, som spilles som cup. Hvert lag kan bestå av inntil 12 spillere. Ved kampstart har lagene 5 spillere hvorav en er målvakt på banen. Spesiell innendørsfotball brukes.

INNKVARTERING: I gymsaler eller klasserom. Pris kr 175,- per spiller per natt. Gratis overnatting for inntil 2 ledere per lag.

PRIS: 1.200,- pr lag

Ikke vent med å melde dere på, ifjor ble cupen fulltegnet.

mvh
Dag Sølberg 
SK Sprint-Jeløy