Nyheter

Tap mot Borgen.

I en veldig ujevn kamp fra vår side endte det med 3-2 tap for Borgen.

Undertegnede har hatt hektiske dager etter Borgen kampen. Derfor et sent kampreferat.

På grunn av tabellsituasjonen gjorde vi en del forandringer på laget. Flere som vanligvis er å finne i en førsteellever startet som innbyttere. Bakgrunnen for dette er at vi har hatt spillere som har stått på hele sesongen, men som ikke har fått muligheten fra start.

De første 20 minuttene så det riktig så bra ut. Vi hadde ballen mer eller mindre hele tiden og tok ledelsen i det 10. minutt ved Aleksander Braun Andresen. Samme mann hadde like etterpå et kanonskudd i krysstanga.

Som noen ganger tidligere denne sesongen forsvant vi inn i en komfortsone. Vi spilte opp mange feilvendt og var lite kritiske i våre valg. Hjemmelaget fikk derfor unødvendige mange forsøk til å kontre. Vi hadde stort sett kontroll i denne fasen, men noen ganger endte kontringer opp med corner.

I det 20. minutt fikk de omsatt en av disse i mål. Meget svakt håndtert av oss.

34 minutter inn i kampen skulle vertene ta ledelsen etter at vi bedrev «ballwatching» på et innlegg. Kristoffer Lorentsen hos hjemmelaget fikk dermed en enkel jobb med å heade ballen i mål.

Starten på 2.omgang tok vi tak i kampen igjen. Fortjent utlignet vi til 2-2 etter et fint angrep. Like etter hadde Erlend Kiani et kanonskudd i tverrliggeren. Vi hadde flere andre gode tilløp, men ble for passive inne i boksen til Borgen for at vi skulle få utelling.

Med ti minutter igjen gjorde vi noen taktiske grep for å få med oss alle tre poengene. Dessverre endte det med at hjemmelaget scoret på siste spark på ballen. Et frispark fra midtstreken ble lempet inn i vår boks. Til tross for en i overtall ble vi i undertall på bakerste stolpe.

Oppsummert en fryktelig ujevn kamp. Første halvdel av første omgang var veldig bra. Etter dette var det mye rart. Undertegnede får ta på seg skylden i forhold til bytter, dødballer og inngang til kamp.

Vi takker Borgen for kampen og ønsker de lykke til i siste kamp.