Jentelag

Sprint-Jeløy J15 med sterke resultater i KM A-sluttspillet

Hjemmesideredaksjonen fikk denne innsendt fra J15 trenerteamet:

Sprint-Jeløy sitt J15 lag har gjort en bemerkelsesverdig sesongen i 2019 og trenerteamet vil trekke frem noen grunnleggende elementer for hvorfor disse jentene har lykkes. Først og fremst har de en lagmoral av de sjeldne, de backer hverandre opp, motiverer og roser hverandre. Fokuset vårt har vært å la kula jobbe, vi er et spillende lag og inkluderer alle ledd også keeper. Trøkk og gjenvinning er nøkkelordene vi terper på foran hver match. Vi spiller 4-1-4-1 og backene våre er med i angrep. Alle jentene kjenner spillplanen og de fleste behersker flere roller på banen.

Med totalt 11 seiere , 4 tap og en målforskjell på 41-17 sikret vi oss en 2. plass i J15 KM. Forskjellen fra tidligere år var at vi i år tok med oss poeng fra innledende runde inn i sluttspillet. Vi vinner 3 av 3 kamper (målforskjell 7-1) i A-sluttspillet og knuser Kretsmester Trøgstad/Båstad/MIF 4-1,  likevel er det ikke nok til å toppe tabellen.  
Vi i trenerteamet er ufattelig stolte av jobben jentene har gjort. De er også et stort forbilde for alle de yngre jentelagene i Sprint-Jeløy.