Nyheter

Tap i toppkampen mot FFK 2

Til tross for en god prestasjon endte det med 1-3 tap.

FFK 2 kom med et meget sterkt mannskap til Bellevue denne kjølige høstkvelden.

Vi hadde forberedt oss godt og med fasiten i hånd ble det gjort veldig mye riktig.

De første 45 minuttene var det våre gutter som skapte klart mest. Den største sjansen tilfalt Alban Ramadani, men alene med keeper satte han ballen rett på Aleksander Karstensen i FFK- buret.

Etter dette hadde både Abdul, Eirik Kaldheim, Alban Ramadani og Rinor Topallaj gode muligheter til å sende oss i førersetet, men dessverre manglet den avgjørende kvaliteten for å få ballen i nettmaskene.

Det tok en stund før bortelaget skapte sin første sjanse, men avslutningen til Tim Nilsen gikk langt utenfor. FFK hadde også et par andre tilløp som kunne blitt farlig.

Sett omgangen under ett var det en jevnspilt omgang hvor vi hadde de fleste og største sjansene.

Alt i alt en meget god første omgang av våre utvalgte.

Vi gikk derfor med godt mot i møte med de neste 45 minuttene.

Dessverre fikk vi den verst tenkelig starten kun tre minutter inn i omgangen. En uheldig pasning rundt 30 meter fra mål endte med at bortelaget fikk en god kontringsmulighet. I motsetning til oss tok Anas Farah Ali godt vare på muligheten.

Etter scoringen tok vi over styringen noen minutter, men helt ut av det blå havnet plutselig Tim Nilsen alene med Odin. Som målscoreren han er, puttet han også ballen sikkert i mål.

Vi måtte nå være enda mer offensive, noe som gjorde at kampen åpnet seg enda mer opp. Spillet bølget fram og tilbake med sjanser til begge lag.

I det 90. minutt skulle vi endelig lykkes etter at Terje Tangen fikk satt ballen i mål etter et innlegg fra Aleksander Holmen.

Med kun tre minutter tillegg hadde vi liten tid på oss på å score ytterligere ett mål. Vi hadde noen muligheter hvor vi kunne ha sendt flere fram for å slå langt, men dette klarte vi ikke på noen god måte.

Det siste som skjedde var at FFK 2 fikk tildelt en straffe etter at vi mislyktes med et langt oppspill. Straffen satte Phillipe Koko sikkert i mål.

Oppsummert tar vi med oss en god prestasjon mot et meget godt lag.

Forskjellen var at FFK 2 scoret på sine sjanser. Det gjorde ikke vi.

Vi gratulerer Fredrikstad FK 2 med seieren og ønsker de lykke til videre.

Mål:

(48 min.) 0-1. Anas Farah Ali

(56 min.) 0-2. Tim Nilsen

(90 min.) 1-2. Terje Tangen (Aleksander Holmen)

(90 min.) 1-3. Phillipe Koko

Målsjanser (Moss- avis):

7-5

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Martin Thømt Jensen- Eirik Kaldheim, Erik Halvorsen, Erlend Kiani (Sander Aune Braathe i 7 min.), Rinor Topallaj (Aleksander Braun Andresen i 18 min.), Antonio Fosser (Mads Dyrseth i 18 min.)- Alban Ramadani (Aleksander Holmen i 18 min.), Abdulmajjid Abdulkadir (Ervin Kozica i 18 min.)

Ubenyttet:Bjørn Erik Kristiansen og Mustafa Kivrak

 

Antonio og Erlend spilte en god kamp mot FFK 2″