Nyheter

Info før FFK 2

Møt opp på Bellevue i kveld for å se våre utvalgte mot FFK 2. Kampstart er klokken 19:45.

Som tidligere nevnt har prestasjonene etter sommerferien vært på et høyere nivå enn tilfelle var på vårparten.

Vi har jobbet godt over tid samtidig som vi har fått inn nye spillere som har forsterket oss. Mannskapsmessig mener undertegnede at vi har et godt nok lag som kunne hevdet seg på nivået over.

Nå er det slik at vi befinner oss i en sportslig meget sterk 4. divisjons avdeling i Østfold. I fjor måtte vi lide for at Sarpsborg 08 2 skulle opp. I år har vi 2. lagene til FFK og Kvik Halden som vi må slite med.

Med tanke på hvordan nivået har blitt i 2. divisjon er kvaliteten og konkurranse vilkårene på to vidt forskjellige nivåer.

Til tider kan man synes det er urettferdig, men man kan ikke gjøre noe annet å se positivt på det. For å klare å vinne avdelingen, og eventuelt rykke opp må man bare jobbe enda hardere for å lykkes. Det er den eneste resepten.

Både Kvik Halden og Fredrikstad FK skal i alle fall ha honnør for at de stiller mer eller mindre like gode lag i alle kamper.

Dette er også tilfelle i kveld hvor FFK stiller med ti mann fra A-stallen.

Undertegnede er likevel ganske overrasket over at begge lag går for opprykk. Dette i forhold til den totale belastningen. Slik tabellen ser ut nå må både A- lag og B- lag ut i to samtidige kvalifikasjoner. En fra 4. til 3. divisjon og en fra 2. til 1. divisjon.

Skulle et av lagene lykkes vil man uansett ha et meget godt sportslig tilbud til sine spillere sesongen 2020.

Forrige kamp var våre utvalgte totalt overlegne mot Idd. Vi håper og tror vi klarer omstillingen når et langt bedre lag står på motsatt banehalvdel.

Mannskapsmessig har vi de samme tilgjengelige som mot Idd.

Vi håper mange tar turen for å støtte våre utvalgte!

Eirik Kaldheim kommer sikkert til å legge ned noen meter med løping i møte med FFK 2″