Storseier mot Idd

I varmen på Bellevue endte det med solide 7-0 mot Idd.

Vi var forberedt på et kompakt og lavtliggende Idd- lag med fokus på dødballer og kontringer.

Til tross for at vi hadde ballen mye det første kvarteret strevde vi litt med tempo og rytme. Som et resultat klarte vi ikke å spille oss til de helt store sjansene.

I det 17. minutt skulle vi imidlertid klare å få ballen i mål. Et langt angrep endte til slutt med et fint innlegg fra Antonio Fosser. Innlegget traff hodet til Alban Ramadani. Headingen gikk til høyt til værs. Idd forsvaret sto passivt og så på at ballen havnet på hodet til Abdulmajjid Abdulkadir. Fra en meter fikk han en enkel jobb med å sette ballen i mål. Kanskje ikke det mest spektakulære målet, men mål er mål.

De påfølgende minuttene falt vi tilbake til det dårlige tempoet vi hadde innledningsvis.

Åtte minutter før pause skulle vi øke ledelsen til 2-0. En fin pasning fra Knut Simen Johannessen fant Alban Ramadani i bakrom. Sistnevnte vartet opp med en flott lobb som keeper var sjanseløs på.

I pausen hadde vi mest fokus på få hvordan få mer tempo i vårt spill.

Umiddelbart fra avspark i 2. omgang skulle vi få ser mer tempo i både bevegelser og balltempo.

Kun to minutter inn i omgangen økte vi til 3-0 ved Abdul etter en fantastisk overgang.

Omgangen ut skulle vise seg å bli total overkjøring med flere scoringer hentet fra øverste hylle.

Vi kunne fort ha scoret enda flere mål, men det stoppet ved Rinor Topallaj sin avslutning i krysset.

Gledelig å se at vi etter en noe kjedelig første omgang klarte å levere en strålende 2-omgang.

Vi takker Idd for kampen og ønsker de lykke til videre.

Vår neste motstander er FFK 2 på Bellevue. Den spilles mandag 30.september.