Nyheter

Sterkt resultat mot Ås

Til tross for at prestasjonen ikke var vår beste endte det likevel med 4-1 seier mot Ås.

Første omgang skulle vise seg å bli ganske så langt unna det vi håpet å se fra våre utvalgte.

Hjemmelaget lå lavt i en 4-5-1 formasjon og skulle satse på kontringer.

Dette var også noe vi hadde tatt høyde for i en kampplan. To av punktene var at vi skulle ha tempo i alt vi gjorde samt ha god balanse i angrep.

Som ventet hadde vi mye ball, men når vi ikke klarte å utføre det vi ble enige om ble første omgang en søvndyssende affære. Vi slet med å trenge igjennom denne grønne muren. Da vi i tillegg var upresise i vårt pasningsspill fikk hjemmelaget kampen inn i sitt spor.

Dermed tillot vi at hjemmelaget fikk alt for mange kontringsmuligheter. Heldigvis klarte de ikke å utnytte dette i særlig stor grad. I det 38.minutt skulle de imidlertid lykkes Etter et balltap på egen banehalvdel utnyttet hjemmelaget dårlig balanse i vår bakre firer. Rutinerte Ali Øzen bukket og takket med å sette ballen i krysset. Foruten målet hadde ikke vertene det helt store å by på i denne omgangen.

Vi var heller ikke noe fyrverkeri de første 45 minuttene.

Noen få lyspunkt skulle det likevel være. Erlend Kiani sin prestasjon i det 12. minutt var verdt inngangspengene alene. Vår nykommer kjørte «luka» på to Ås- spillere før han sikkert satte ballen i mål.

Minuttet før pause skulle en uvant usynlig Eirik Kaldheim vise hvorfor han er toppscorer med god margin i Amedialigaen. Etter en god forsvarsjobb av Rinor Topallj, endte det med at vår høyrekant kom alene med Ås sin keeper og nettet sikker.

Vi var skjønt enige om at de første 45 minuttene ikke var vår beste prestasjon denne sesongen.

Andre omgang skulle heldigvis bli noe bedre. I det 70 minutt serverte Erlend Kiani en pasning til Eirik Kaldheim, som man aldri ser på dette nivået. Nok en gang kom lysluggen alene med keeper og nettet sikkert.

Seks minutter senere kom spikeren i kista for hjemmelaget. En spillesugen Aleksander Braun Andresen kjempet seg igjennom Ås sitt forsvar. Også han skulle holde roen mot keeperen til Ås og puttet ballen kontant i mål.

De siste 14 minuttene av kampen hadde vi god kontroll uten at det skjedde alt for mye.

Et sterkt resultat på en dag hvor både kropp og sjel ikke var helt påskrudd.

Nye muligheter kommende uke med B-kamp mandag og A-kamp lørdag hjemme mot Idd. I tillegg er det trening mandag, tirsdag og torsdag.

Vi takker Ås for kampen og ønsker de lykke til videre.

Mål:

(12 min.) 0-1. Erlend Kiani

(38 min.) 1-1. Ali Øzen

(44 min.) 1-2. Eirik Kaldheim (Rinor Topallaj)

(70 min.) 1-3. Eirik Kaldheim (Erlend Kiani)

(76 min.) 1-4. Aleksander Braun Andresen

Lagoppstilling:

Bjørn Erik Kristiansen- Mads Dyrseth, Terje Tangen, Knut Simen Johannessen, Antonio Fosser (Christian Bergseng i 12 min.)- Eirik Kaldheim, Erlend Kiani (Aleksander Braun Andresen i 22 min.), Erik Halvorsen, Abdulmajjid Abdulkadir (Aleksander Holmen i 27 min.)- Alban Ramadani (Ervin Kozica i 27 min.), Rinor Topallaj (Mustafa Kivrak i 10 min.)

Ubenyttet:

Odin Nordvåg og Amandus Holme Hovrud